Hoe het verhogen van stikstofmonoxide in het lichaam zonder Arginine

June 20

Stikstofmonoxide, of Nee, is een chemische verbinding dat helpt matige doorbloeding in je lichaam door de wanden van je bloedvaten ontspannen. Wanneer de bloedvaten ontspannen, kunt de doorbloeding in uw hele lichaam verbeteren, vermindering van uw risico voor cardiovasculaire ziekten zoals hypertensie en atherosclerose. Uw lichaam maakt geen natuurlijk door de synthese van het aminozuur L-arginine. Kunt u L-arginine uit uw dieet, maar je lichaam maakt het ook natuurlijk. Sommige mensen nemen L-arginine supplementen toe geen niveaus. Het is echter mogelijk om te verhogen uw geen niveaus zonder het nemen van een supplement van arginine.

Stap 1

Neem een supplement van stikstofmonoxide. GEEN supplementen zijn beschikbaar in de sectie van de aanvulling van grote-doos drogisterijen, health food winkels en winkels die gespecialiseerd in voedingssupplementen zijn. Neem de supplementen volgens de instructies van de fabrikant voor doseren, maar altijd met uw zorgverzekeraar te raadplegen alvorens documenten ter aanvulling.

Stap 2

Oefening. Voer ten minste 30 minuten van cardiovasculaire oefening de meeste dagen van de week. Regelmatige lichaamsbeweging verhoogt uw lichaam de productie van stikstofoxide synthase, het enzym dat je lichaam maakt gebruik van bestaande L-arginine omzetten in nr.

Stap 3

Eet een dienen per dag 50 - tot 70% pure chocolade. De flavanolen in cacao Verhoog uw lichaam de productie van Nee, volgens een meta-analyse gepubliceerd in juni 2010 in "BMC Medicine."

Stap 4

Overleggen met uw arts over medicijnen voor erectiele disfunctie. Viagra en andere medicijnen ED verbeteren erectiele functie door het verhogen van het niveau van stikstofmonoxide in het bloed. Deze medicijnen zijn niet geschikt voor iedereen en kunt u overwegen ze alleen als u ED ondervindt.

Wat die u nodig hebt

  • Stikstofmonoxide supplement
  • 50 - tot 70% pure chocolade

gerelateerde artikelen