Tekenen & symptomen van een slechte voeding

June 12

Tekenen & symptomen van een slechte voeding

Een slechte voeding kan leiden tot u te ziek voelen en zet je het risico voor toekomstige veterinairrechtelijke voorschriften zoals osteoporose, diabetes, obesitas, beroerte en andere hart-voorwaarden. Uw voeding is essentieel voor het behoud van een gezond immuunsysteem en gezonde organen. Bepaalde tekenen en symptomen van een slechte voeding kunnen vroeg, verschijnen terwijl anderen even duren kunnen om te manifesteren.

Constipatie

Constipatie is een chronische aandoening op het gebied van ongeveer 4 miljoen Amerikanen jaarlijks vanwege slechte voeding, volgens de nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse. De NDDIC wordt constipatie gedefinieerd als het hebben van minder dan drie darmbewegingen per week. Wanneer u last van obstipatie heeft, treden harde ontlasting dat ertoe leiden stam dat kunnen, resulterend in een pijnlijke stoelgang. Je lichaam vereist 20 tot 35 gram vezels hebben regelmatige stoelgang. Vezelrijk voedsel omvat zemelen granen, hele granen, bonen, vers fruit en groene bladgroenten. Beperking van de consumptie van zuivelproducten zoals kaas en ijs samen met andere verwerkte voedingsmiddelen kan helpen verlichten van constipatie.

Bloedsuikerspiegel

Een slechte voeding kan bijdragen tot hypoglykemie en hyperglykemie. Beide voorwaarden kan optreden wanneer de mechanismen die uw bloedsuikerspiegel reguleren worden verstoord. Hypoglykemie is lage bloedsuiker en hyperglycemie is hoge bloedsuikerspiegel. Onvoldoende hoeveelheden voedsel of overslaan maaltijden, kan u ervaren hypoglykemie veroorzaken. Hyperglykemie kan optreden van eten teveel verwerkt of junkfood zoals koekjes, gebak en snoep. Duizeligheid, hoofdpijn, wazig zien, overmatig zweten, prikkelbaarheid, aanvallen of coma kunnen optreden. Uw arts kan testen uw niveaus van de bloedglucose om te bepalen van een passende behandelplan.

Onderdrukt immuunsysteem

Niet ontvangen van de vitaminen en voedingsstoffen moet je lichaam kunnen lager uw immuun systeem. Een gecompromitteerd immuunsysteem kunnen achterlaten als u meer vatbaar voor ziekten en infecties. U kunt ervaren vermoeidheid, irritatie, depressie en mentale verwarring. Vraag uw zorgverzekeraar een dieet of eten plan om te helpen stimuleren uw immuunsysteem en herstellen van uw energie-niveaus aan te bevelen. Als je niet in staat om alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft uit het dieet alleen, vraag uw arts over het nemen van een multivitamine.

Obesitas

Obesitas kan het gevolg zijn van een slechte voeding. Een calorierijke voeding kan je geen onnodige gewichtstoename, die tot obesitas leiden kan. Consumeren te veel vetten uit uw dieet kan zet je een verhoogd risico op het ontwikkelen van bepaalde aandoeningen zoals diabetes, hoge cholesterol, hart-en vaatziekten en hypertensie evenals uw risico van een beroerte verhogen. De American Heart Association stelt dat slechts vijf of meer porties fruit en groenten eten elke dag kan het risico van een beroerte.


gerelateerde artikelen