Zwemmen slagen voor triceps spieren

February 15

Zwemmen slagen voor triceps spieren

De spieren van de triceps, gelegen aan de dorsale zijde van de bovenarmen, kunt u samen met de biceps rechttrekken en buigen van de arm bij de elleboog. Wanneer u buig je elleboog, verlengen uw contract biceps en de triceps. Wanneer u strek je arm, verlengen je triceps contract en je biceps. Dientengevolge, zal elke zwemmen beroerte waarbij het buigen en strekken van de armen uw triceps werken.

Verkenningen

De borstcrawl of vrije stijl, zwemmen tot de meest efficiƫnte slagen voor snelheid. Zwemmers gebruiken hun voeten in de kick van een flutter. De armen bewegen in een cyclische beweging, afwisselend komen uit het water, het bereiken van vooruit en terug te trekken door het water, de zwemmer vooruit voortbewegen. Zoals de armen cyclus voortdurend tussen een gebogen en een verlengde positie, gebruikt de zwemmer de biceps en triceps op een evenwichtige manier. Dientengevolge, ontwikkelt de spier paar gelijkmatig, nuttig zijn voor de algemene coƶrdinatie, evenals een evenwichtiger lichaamsbouw. Voor de verkenning van de rug, de zwemmer maakt gebruik van een soortgelijke lijn en de dezelfde kick, maar gezichten naar boven.

Low-Intensity lijnen

Voor een evenwichtige training desgewenst kunt u combineren intensieve lijnen, zoals de verkenning, met lagere intensiteit alternatieven. De rugslag maakt ook gebruik van de triceps en biceps, maar heeft een uitgebreide glide fase, waarin de zwemmer berust. De kick is iets anders dan die is gebruikt in de verkenningen, bekend als de zweep kick. De armen iets hoger dan de schouders uitbreiden en druk op naar de heupen, uitgebreid, in samenwerking met de kick. De sidestroke heeft ook een rustfase van de lijn. De zwemmer is gepositioneerd tegenover zijwaarts, waardoor het een nuttige slag voor redders. De voorste arm trekt door het water, zoals de rug arm duwt. Om te werken je armen links en rechts even, alternatieve kanten voor een even aantal ronden.

Schoolslag

Om te doen de schoolslag, begint een zwemmer met de armen gebogen, voor het lichaam, met de handpalmen naar elkaar en de vingertoppen wijzen naar voren, iets boven het hoofd. Als de armen voor de zwemmer rechtzetten, de handen komen uit elkaar en de handpalmen naar buiten worden geconfronteerd. Vanaf hier trekt de zwemmer ze naar achteren in een grote boog, voortbewegen van het lichaam naar voren. Telkens wanneer de armen strek, het contract van de triceps.

Algemene voordelen

Het is mogelijk om de praktijk dezelfde bewegingen van de biceps en triceps in een sportschool, met oefeningen die fijn uw training op de specifieke spieren richten. Maar als u op zoek bent om te trainen van je hele lichaam samen met uw biceps en triceps, zwemmen biedt een evenwichtige vervoermiddel volledig-lichaamstraining gespierde naast cardiovasculaire oefening. Verplaatsen van dat uw lichaam door het water vereist de spieren werken is harder dan op het land, als de waterweerstand ongeveer 12 keer groter dan die van de lucht, volgens Rice University recreatie & Wellness Center.


gerelateerde artikelen