What to Wear skiën in Tahoe

March 17

What to Wear skiën in Tahoe

Lake Tahoe is een alpiene zoetwatermeer in de Sierra Nevada op de grens tussen Californië en Nevada. Het omliggende gebied, bekend als de Lake Tahoe bekken, of gewoon Tahoe, is een prachtige en populaire plaats om te skiën vanaf oktober ook in juni en juli. Bij het bepalen wat te dragen tijdens een ski-reis naar Tahoe, overwegen de klimatologische omstandigheden ten tijde van uw reis en uw beoogde niveau van activiteit. Ski kleding moet altijd bestaan uit lagen. Ongeacht wat het weerbericht, omstandigheden in Tahoe vrij snel kunnen veranderen op elk moment van het jaar, en het is het beste worden voorbereid. Het Lake Tahoe bekken heeft zeven skigebieden: alpenweiden, hemelse berg, Kirkwood berg, Mt. Rose-Ski, Northstar Californië, Sierra-at-Tahoe en Squaw Valley. Neem contact op met het resort voordat u vertrekt om te weten te komen over weersomstandigheden.

Binnenlaag

Een vocht-wicking basislaag en een waterdichte buitenlaag zijn essentieel voor het skiën in alle weersomstandigheden. U zult moeten dragen van een comfortabele, warme vocht-wicking binnenlaag skiën in Tahoe op elk gewenst moment. Kies een thermische top met lange mouwen en lange thermische broek gemaakt van een natuurlijke stof zoals merinoswol. Vermijd synthetische weefsels, omdat zij vaak jeukende en val geuren en kunnen irriterend voor de gevoelige huid.

Middelste lagen

Lagere temperaturen, grotere hoogte, sterkere wind of lagere niveaus van activiteit zijn alle goede redenen om toe te voegen een andere laag of twee. Voeg een of twee middelste lagen voor extra warmte tijdens de midwinter maanden wanneer de temperaturen in Tahoe dalen. Kies voor een eerste middelste laag, een top en broek in een lichtgewicht weefsel, zoals polar fleece, om te voorkomen dat geen onnodige bulk die beweging tijdens het skiën kan remmen. Bovenlichaam kledingstukken met goed geventileerde onderarm plaatsen zoekt, of kies een mouwloos vest vocht ophoping minimaliseren en maximaliseren armbeweging. Als een tweede middenlaag nodig is, is een merino wollen trui een goede keuze voor warmte.

Buitenste lagen

Een waterdichte buitenlaag is essentieel voor het skiën op elk gewenst moment. Draag een waterdichte hard-shell ski-jas en broek ski. In plaats van een tweede middenlaag kunt u om te kiezen van een ski-jas met een uitneembare isolerende voering die u kunt dragen of verwijderen afhankelijk van uw niveau van activiteit en het weer. Deze ingebouwde extra laag kan vooral bruikbaar zijn tijdens de maanden van het harde midwinter.

Accessoires

Het is belangrijk uw handen, voeten en hoofd om warm te houden tijdens het skiën in Tahoe. Waterdichte handschoenen, een warme muts gemaakt van fleece of wol dat betrekking heeft op uw oren, en wollen sokken zijn most. Draag bril met UV-bescherming voor uw ogen beschermen tegen zon, wind en sneeuw. Zorg ervoor dat u dragen zonnebrandmiddelen, zelfs op koude en bewolkte dagen. De zon weerkaatst op de sneeuw kan leiden tot een verrassend ernstige branden.

Apres Ski

Uw reis naar Tahoe houdt waarschijnlijk meer dan alleen maar skiën. Breng warme casual kleding die past bij uw stijl en dat u zich gerust in, met inbegrip van goede waterdichte wandelen laarzen. Terwijl veel van de restaurants en bars in de omgeving casual zijn, breng een chic outfit en de vacht van een warme jurk als je weet dat je zal aanwezig zijn op een formele gebeurtenis of vestiging.


gerelateerde artikelen