Chronische misselijkheid tijdens zwemmen

March 6

Chronische misselijkheid tijdens zwemmen

Een frisse, koele zwembad is een onderbreking van de stress van het dagelijks leven, het aanbieden van een rustige ruimte om uw cardiovasculaire gezondheid en spierkracht te verbeteren. Chronische misselijkheid tijdens het zwemmen is storend en nauwelijks verfrissend. Als de symptomen niet verdwijnen met fundamentele levensstijlveranderingen, kunt u voor een bezoek aan uw zorgverzekeraar om te bepalen van de oorzaak van uw braakneigingen.

Uitdroging frustratie

Uitdroging is een veelvoorkomende oorzaak van misselijkheid in alle vormen van lichaamsbeweging. Wordt omringd door water kan u minder bewust dat u uitgedroogd zijn steeds maken. Zijn cruciaal om water te drinken voor, tijdens en na het sporten om te houden van uw lichaam goed gehydrateerd. Misselijkheid Help raadt drinken 16 ounces van water twee uur voordat u oefening en nog eens 16 ounces 20 minuten voordat je oefening. Je moet ook een flesje water te houden in de buurt van de kant van het zwembad, dus kun je een paar slokken elke 10 tot 15 minuten.

Onstuimige zaken

Hebt u ook een hoofdpijn aanwezig met uw misselijkheid, kunt u lijden aan zwemmer's hoofdpijn, ook bekend als supraorbital neuralgie. Volgens het National Center for Biotechnology Information, kunnen slecht passende zwemmen bril zijn schuld. Om te verhinderen dat water lekken, misschien zwemmers overdreven scherpen hun bril, overmatige druk op de zenuwen van de hoofdhuid. Het kan helpen om het gebruik van bril maakte uit een zachter rubber met een lossere montage riem.

Onder druk

Hypoglykemie--lage bloedsuiker--treedt op wanneer uw lichaam bloedglucose niveau te laag is, meestal als gevolg van het niet eten genoeg voor training. Dit is een vooral gemeenschappelijk symptoom bij personen met diabetes. Terwijl ook kun je jezelf ziek voelt door het eten vlak voor of tijdens het trainen, is het over het algemeen veilig om te eten van een kleine maaltijd met magere eiwitten, complexe koolhydraten en gezonde vetten ongeveer een uur voordat de oefening. Hebt u een grotere maaltijd, twee uur wachten.

Snoep en zweet

Het is natuurlijk te willen Verleg uw grenzen tijdens oefening om een nieuwe fitnessniveau te bereiken, maar overdreven kan leiden tot een oefening geïnduceerde misselijkheid, volgens past suiker. Overdreven inspanning kan ook leiden tot duizeligheid. Als u hebt pushing jezelf vooral hard, vertragen en laat uw fitnessniveau geleidelijk opbouwen.
Eten snoep of drinken van frisdrank vlak voor u kan oefening je te voelen, misselijk en moe, volgens misselijkheid helpen. Zoals met andere voedingsmiddelen, wacht minstens een uur voordat u gaat trainen als u is zich aan suikerhoudende overgeeft hebt behandelt.


gerelateerde artikelen