How to Fight honger Pangs bij afvallen

March 5

How to Fight honger Pangs bij afvallen

Honger pangs zijn een groot obstakel voor het verliezen van gewicht. Je lichaam is niet gewend aan de verminderde calorie-inname en kan niet volledig hebben aangepast aan uw gezonde voeding. Bovendien, als uw gewichtsverlies plannen oefening omvatten, je lichaam kan worden hunkeren naar meer eten en calorieƫn. Bepaalde technieken gebruiken om te helpen bij de bestrijding van honger pangs bij het verliezen van gewicht.

Stap 1

How to Fight honger Pangs bij afvallen

Verhogen van de hoeveelheid eiwit die u in uw dieet consumeren. Volgens HealthScout suggereren studies dat het eten van meer eiwitten honger pangs kan vechten. Specifiek, verhoogt het eten van meer eiwitten in je dieet een hormoon honger te bestrijden. Daarom moet u kiezen voor het volgen van de aanbevelingen van het Amerikaanse ministerie van landbouw om te eten een vierde van een plaat van een mager vlees, zoals vis of gevogelte. Als u geen vlees eten, verhoogt u uw consumptie van peulvruchten zoals zwarte bonen, rode bonen of erwten.

Stap 2

How to Fight honger Pangs bij afvallen

Drink meer water om te onderdrukken van uw eetlust, volgens Mike Adams van NaturalNews.com. Hij stelt dat een 8-ounce glazen water drinken zodra u hongerig voelen uw honger pangs binnen 10 minuten dalen zal. Daarom moet je een fles water met u tijdens de dag om te drinken als u begint met het hongergevoel. Als u niet graag water te drinken, proberen een calorie-gratis sportdrank of thee.

Stap 3

How to Fight honger Pangs bij afvallen

Eet meer vezels ter bestrijding van de honger pangs. Volgens de Universiteit van Californiƫ, kan verhogen van uw vezel consumptie stimuleren gevoelens van volheid en verhoging van de niveaus van een bepaalde hormoon die is gekoppeld aan het volledige gevoel. Beste om dit te bereiken, eten half een plaat van groenten en fruit met elke maaltijd, volgens de USDA. Wilt u verder, snack op fruit of groenten gedurende de dag om te helpen beteugelen uw eetlust.

Tips

  • Vermijd abrupte veranderingen in uw calorie-inname of voedingsgewoonten veranderd om te voorkomen dat het plotseling begin van honger pangs.

gerelateerde artikelen