De beste kruiden thee voor misselijkheid

January 15

De beste kruiden thee voor misselijkheid

Misselijkheid, het gevoel dat je gaat overgeven, kan optreden voor een verscheidenheid van redenen, variƫrend van milde angst tot een meer ernstige ziekte. De juiste kruiden thee drinken kan helpen verlichten van uw misselijkheid in sommige gevallen. Kruidenthee zijn over het algemeen veilig, maar raadpleeg een gekwalificeerde gezondheid beoefenaar voordat u ze consumeren als een medicinale, vooral als u andere medicatie neemt.

Ginger Root

Thee gemaakt van de gemberwortel is een gemeenschappelijk geneesmiddelen gebruikt voor de behandeling van misselijkheid in de hele wereld, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Vaak is het aanbevolen voor misselijkheid als gevolg van milde maagklachten, reisziekte, chemotherapie en zwangerschap. Inname van 1 gram gember is per dag de aanbevolen dosering voor misselijkheid-, gas- en indigestie, volgens UMMC. Kinderen mag jonger dan 2 jaar niet gember in enige vorm, terwijl zwangere vrouwen niet meer dan 1 gram per dag moeten nemen.

Kamille

Twee soorten kamille worden gebruikt voor misselijkheid, Romeinse en Duits, maar Duitse kamille is meer populair en meer wijd-beschikbaar in de VS, volgens het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde. De bloemen van kamille hebben verbindingen met spasmolytic eigenschappen, waardoor thee gemaakt van de bladeren kan ontspannen de gladde spieren van de darmen. Zijn ontspannende eigenschappen kunnen het nuttig zijn bij het verminderen van de misselijkheid minder formulier angst maken. Beide soorten kamille worden beschouwd als relatief veilig, maar hebt u een allergie voor elk type van bloem, met name ragweed, het is het beste om te voorkomen dat kamille.

Pepermunt thee

Pepermunt thee heeft een kalmerend en verdovende effect, en het is meestal gebruikt voor de behandeling van diverse spijsvertering problemen zoals misselijkheid, diarree en winderigheid. Volgens de American Cancer Society blijkt dat pepermunt controle misselijkheid na de operatie kan helpen. Pepermunt is relatief veilig voor mensen met problemen met de spijsvertering, zoals het Prikkelbare darmsyndroom--een veelvoorkomende oorzaak van misselijkheid, maar hebt u gastroesophageal terugvloeiingsziekte of GERD, zou u moeten vermijden pepermunt thee.

Red Raspberry Leaf

De red raspberry leaf is rijk aan ijzer en helpt bij het verminderen van misselijkheid, waardoor het bijzonder geschikt voor misselijkheid veroorzaakt door ochtendmisselijkheid, volgens de American Association van de zwangerschap. Naast de behandeling van misselijkheid, helpt rode framboos blad thee Toon de baarmoeder, verhoging van de melkproductie en gemak arbeid pijnen. Elena Shea, M.D., auteur van "Genezing Is Here," adviseert rode framboos blad thee voor vrouwen tijdens de midden tot late zwangerschap, evenals voor kinderen en volwassenen in het algemeen. Vrouwen in hun eerste trimester van de zwangerschap, echter moeten Vermijd het drinken van het, volgens de American Association van de zwangerschap.


gerelateerde artikelen