Oefeningen voor mensen met een handicap

January 23

Oefeningen voor mensen met een handicap

Mensen met een handicap hebben beperkte mobiliteit, zodat de oefening is van vitaal belang te houden het bloed stroomt, verbetering van de circulatie en hen te blijven zo gezond mogelijk te stellen. Er zijn verschillende oefeningen dat mensen met een handicap doen kunnen om hen te houden zo actief als ze eventueel kunnen worden. Mensen met een handicap die uitoefenen zijn minder kans om te worden toegelaten tot het ziekenhuis als gevolg van de ziekte, volgens een rapport geschreven door Sporting Wheelies en handicap Association.

Weerstand Bands

Mensen met een handicap kunt weerstand banden uit te werken. Mensen die zijn beperkt tot een rolstoel kunnen met name profiteren met weerstand bands uit te werken. Alles wat je hoeft te doen is stropdas ene kant van de band aan een deurklink of iets dat wordt niet verplaatst. Nemen van het andere uiteinde van de band, met je handpalmen omhoog, trek de band in uw richting. Dit met de andere hand ook te doen. Herhaal 10 keer aan elke kant. Draai je handpalmen naar beneden en het zelfde ding doen. Deze oefening is goed voor uw triceps en biceps. U kunt uw schouder spieren werken met behulp van beide handen te trekken van de band over je borst.

Vrije gewichten

Vrije gewichten zijn een goede manier van het houden van het lichaam sterk en afgezwakt. Als je zijn uitgeschakeld, is het mogelijk gebruik van vrije gewichten aan de Toon van de spieren en de versterking van de botten. Beginnen met een relatief laag gewicht tussen 1 en 2 pond. Na een tijdje, zal u wilt verhogen van het gewicht als je lichaam sterker wordt. U kunt de biceps en triceps krullen en kant liften, evenals verschillende andere vrije gewicht oefeningen doen. Doe deze oefeningen in setjes van drie met 10 tot 12 herhalingen. Doe deze gewicht oefeningen drie keer per week op de andere dag.

Tai Chi

Tai Chi is een goede vorm van lichaamsbeweging voor mensen met een handicap, volgens de fitness experts op sport-USA uitgeschakeld. Tai chi legt de nadruk op innerlijke kracht, die uiteindelijk wordt verondersteld om uw gezondheid te verbeteren. Je moet altijd onthouden om te ademen in via de neus en uit door de mond; ademhaling is dat een essentieel element van tai chi. A aanbevolen tai chi oefening voor mensen met een handicap is een oefening die geroepen duw op Sky/pers neer op aarde. Deze oefening wordt verondersteld te Toon en draai uw armen evenals Toon uw buikspieren aan te spannen. Zet je handen op je dijen. Uw rechterarm omhoog met uw palm omhoog brengen. Vervolgens duw omlaag met je linkerhand. Vergeet niet om de adem in door uw neus en uit door uw mond. Hetzelfde doen, maar andersom. Ontspan en adem. Doe dit 18 keer.

Overwegingen

Voordat u ondergaan een soort oefening regime, raadpleeg dan uw arts. Wees zeer voorzichtig bij het uitoefenen van, neem de tijd en adem langzaam, in via de neus en uit door de mond. Nooit haast bij u zijn, zoals kon u riskeren gewonde.


gerelateerde artikelen