Serum Vs. Gel

December 26

Serum Vs. Gel

Korte of lange, rechte of gekrulde, dik of dun: specifieke bezuinigingen en texturen van haar kunnen worden verbeterd door verschillende styling aids op de markt. Sera en gels zijn twee aparte haarproducten die kunnen haar, verdikkings of volumineuze effecten veroorzaken, en zelfs haar te beschermen tegen het uitdrogen. Hoewel beide producten vergelijkbare resultaten bereiken zullen, is elkaar beter voor een specifiek type van haar.

Haar Serum

Serum, ook bekend als smoothing vloeistof, Pools of glanzend, is niet zo populair als de gel tegenhangers. Echter, degenen die gebruik maken van serum neiging loyaal aan deze styling steun en vertrouwen op het te strengen dikker, verminderen van klitten en haar zacht te houden. Dit product wordt typisch toegepast op broos delen van het haar (aan de uiteinden), maar een kleine hoeveelheid serum kan ook worden gebruikt op de top van het hoofd om verdwaalde strengen en "flyaways." Serums zijn geschikt voor lange en extra droge haartypes. Serums zijn ook groot voor krullend haar als dit product stimuleert de natuurlijke textuur en houdt spiralen stuiteren. Mensen met dun haar moeten extra zorg nemen bij de toepassing van serum; teveel zal haar terneerdrukken en maken het kijken vettig.

Haargel

Gel is een veelzijdig product met "sterke" variërend van licht tot medium tot stevig of zelfs extra stevig. Gels kunnen helpen glad en strek strengen en volume maken in de hoofdmap. Sommige gels zijn geformuleerd om vocht te blokkeren en zegel in vocht en kunnen bevatten ingrediënten ter bescherming van haar, zoals vitaminen en zonnebrandcrème. Haargel kan worden gebruikt op verschillende kapsels maar is ideaal voor kort haar met dikke strengen.

Toepassing van Serums en Gels

Net als andere haren styling producten, gels en serums dient conservatief. Het is altijd makkelijker meer product dan om te verwijderen uit haar toe te voegen. Begin met een dubbeltje en middelgrote hoeveelheid product in uw handpalm brengen en wrijven in je handen totdat de consistentie is glad. Dan het product van toepassing op vochtige of handdoek droog haar. Wanneer het gaat om krullend sloten, moet gels en serums vinger-gekamd in haar. Afhankelijk van het gewenste effect kan styling met föhnen worden opgevolgd.

Andere haar Styling Tips

Gel kan worden gereactiveerd door licht spritzing haar met water of een alcoholvrij gel spray te gebruiken. Houd haar aanraken tot een minimum te beperken. Onophoudelijk het stylen van uw haar nadat gel heeft ingesteld kan breken van het product styling greep en veroorzaken een schilferige residu. Om te benadrukken volume, concentreren op het zetten van gel dichter naar de hoofdmap. Serum is de flexibiliteit van het ingezet als een base styling product of een afwerking. Het kan ook worden gebruikt op nat haar met shampoo te verhogen glans of handdoek gedroogd haar strengen beschermen tegen de hitte van een plat ijzer of föhn geabsorbeerd. Gebruik serum naar de uiteinden van haarlokken om te maken dikte.


gerelateerde artikelen