How to Keep hamburgers plat tijdens het koken

December 29

How to Keep hamburgers plat tijdens het koken

Bij het koken hamburgers, de sappen in het gemalen rundvlees uit te breiden, waardoor de bovenkant van de burger te worden koepels. Kenners hebben een eenvoudige geheim te houden hamburger pasteitjes plat tijdens het kookproces, die zorgt niet alleen voor zelfs koken gedurende de hamburger, maar laat u stapel op de toppings zonder angst voor hen glijden uit de patty en op je schoot.

Stap 1

Verwarm de grill tot hoog vuur.

Stap 2

Plaats het gemalen rundvlees in een kom en breng het op smaak met zout en peper. Licht Vouw het vlees op te nemen de kruiderijen zonder het dichte mengsel.

Stap 3

Vorm de grond hamburger in een iets groter dan de bun en niet meer dan 3/4 inch dik patty. Gebruik uw vingers om te drukken aan de zijkanten zodat de patty een zelfs hoogte vanuit het midden naar de randen is. Gebruik vervolgens uw duim of gewrichten te maken van een diepe inspringing in het midden van de patty.

Stap 4

Plaats van de burger op de grill direct boven de vlam, en grill het drie tot vier minuten, of tot de burger een mooi aangebraden korst heeft ontwikkeld. Flip de burger, en koken voor een extra drie tot vier minuten of totdat het wordt gekookt als gewenst.

Waarschuwingen

  • Celebrity chef Bobby Flay waarschuwt dat u alleen uw hamburgers eenmaal tijdens het kookproces moet spiegelen. Spiegelen ze teveel tijden kan leiden tot de burger te vallen uit elkaar en uitdrogen. Hij waarschuwt ook dat u moet nooit druk naar beneden op je hamburger met een spatel, omdat dit leiden de sappen tot zal te lopen uit, resulterend in een droge hamburger.
  • Rundvlees kunnen een verscheidenheid van bacteriën, zoals E. coli, listeria, salmonella en campylobacter dragen. Deze bacteriën leven meestal op het oppervlak van het vlees, maar het maalprocédé verdeelt deze overal in het vlees, waardoor het kritiek dat u grondig uw hamburgers koken. Terwijl u zou kunnen worden verleid om te eten ze zeldzaam, de U.S. Department of Agriculture van voedselveiligheid en inspectiedienst beveelt aan dat serveren u alleen hamburgers gekookt tot een minimale inwendige temperatuur van 160 graden Fahrenheit, of naar een medium doneness.

Tips

  • Chef-kok, auteur en Burger Bar eigenaar Hubert Keller raadt het gebruik van gemalen rundvlees, dat is niet meer dan 85 procent mager om ervoor te zorgen dat uw hamburgers sappig. Als u kiest om het gebruik van slankere rundvlees, houd het vochtig mogelijk door gebakken champignons of uien of een beetje olijfolie of mayonaise toe te voegen.

Wat die u nodig hebt

  • Rundergehakt
  • Kosher of zeezout
  • Grof gemalen zwarte peper

gerelateerde artikelen