Ab oefeningen voor mensen met rugpijn

December 23

Ab oefeningen voor mensen met rugpijn

Overzicht

Pijn in de rug mag niet houden u werkt uw buikspieren aan te spannen om de Toon van uw maag. Versterking van uw abs is een slimme manier om het verbeteren van uw houding en verminderen de druk op je rug--die enkele van uw pijn verlichten kon, volgens de Universiteit van Michigan Health System. Andere abdominale oefeningen, zoals crunches, hebben wijzigingen waarmee personen met pijn in de rug om te oefenen ze effectief zonder het kwetsen van hun rug.

Crunches

Crunches zijn een van de meest voorkomende oefeningen ter versterking van de buikspieren aan te spannen, maar ze zijn soms ondraaglijk als u last van rugpijn heeft. In een "Good Housekeeping" artikel over buikspieroefeningen, schrijver Melissa Dribben zegt dat je pijn voorkomen kunt door uw kalveren rust op een stoel. Een koffietafel werkt net zo goed, als uw kalveren parallel aan de vloer zijn. Kruis je armen over je borst en til je schouders van de vloer. Houd uw lagere terug flat. De website van de University of Michigan Health System suggereert stak je armen voor je in plaats van het houden van hen stak, waardoor de oefening makkelijker op uw maag en, belangrijker nog, je rug.

Pelvische Tilt

De pelvische tilt is een eenvoudige oefening die uw abs scherpt tijdens het strekken van je houding. Lig op de grond met gebogen knieën en voeten plat op de grond. Draai uw buikspieren aan te spannen om de druk op uw onderrug plat tegen de grond. Misschien voel je onmiddellijke verlichting in uw onderrug. Hoewel het is verleidelijk om je adem als u draai uw abs, proberen te normaal ademen. Houd de positie voor vijf seconden, en meerdere malen herhalen.

Kat en Camel

De kat en kameel uitoefening masseert uw wervelkolom de zenuwwortels, waardoor het uitstekend geschikt voor je rug, volgens een ACE Fitness Coverstory door wervelkolom biomechanica professor Stuart McGill, Ph.D., van de University of Waterloo. Krijg op je handen en knieën en langzaam verhogen van je hoofd en heupen, te laten uw maag en terug van sag als het gebied tussen de kameel bulten. Wanneer u uw limiet bereikt, geleidelijk aan lagere je hoofd tussen je armen terwijl het overkoepelende je rug als een uitrekkende kat. Dit is waar de buikspieren aan te spannen begint te werken. Herhaal vijf tot acht keer. McGill onderstreept de noodzaak van vloeiende bewegingen; Dit is een oefening, niet een statische rek.

Knie Side-to-Side

De knie-links-naar-rechts-oefening rekt en realigns je rug terwijl het maken van uw abs het werk doen. Lig op de vloer met gebogen knieën en voeten plat op de vloer. Versterken van uw buikspieren aan te spannen en zachtjes rollen je knieën naar een kant richting de vloer. Bij elkaar bewaren als u dat doet. Ga, voor zover is comfortabel, en dan terug naar de begin positie en roll je knieën aan de andere kant.


gerelateerde artikelen