How to Get Rid van Acne voor mannen

October 28

Volgens de American Academy of Dermatology is acne de meest voorkomende huidaandoening. Acne kan optreden op elke leeftijd en het treft ongeveer 40 tot 50 miljoen Amerikanen. Hoewel meer vrouwen dan mannen hebben van acne of gewoon de neiging om dit meer te melden, een studie gepubliceerd in het Journal van de Amerikaanse Academie van Dermatologie (AAD) vond dat meer dan 42 procent van de mannen tussen de leeftijden van 20 tot en met 29 aanspraak op het hebben van acne, en meer dan 32 procent tussen de leeftijden van 30 tot en met 39 verslag met acne.

Stap 1

Wassen je gezicht met een zacht reinigingsmiddel maar liefst twee keer per dag. Een reinigingsmiddel zal elimineren oppervlakte oliën en Verwijder dode huidcellen en ander vuil dat poriën verstoppen kan. AcneNet, een online bron voor informatie acne, gesponsord door de AAD, geeft aan dat je nooit je gezicht moet schrobben. Het zal niet helpen duidelijk uw acne, en kan eigenlijk verergeren uw breakout.

Stap 2

Een elektrisch scheerapparaat of een nieuwe, single blade scheermes gebruiken wanneer u scheren. Als je de neiging om uit te breken na het scheren, met behulp van een elektrisch scheerapparaat niet zo dicht, maar het ook niet zal leiden tot nieuwe hobbels te verschijnen en irriteren de acne dat al aanwezig is. Double en triple-mes scheerapparaten ook instellen de huid voor een ontstekingsreactie.

Stap 3

Toon uw huid na het scheren. Een milde, alcoholvrij toner zal bacteriën doden voordat het in de poriën krijgen kan. Toepassing van een katoenen bal gedrenkt met een toner te reinigen uw huid.

Stap 4

Gebruik een actuele acne medicatie. Een zalf die benzoylperoxide en een antimicrobiële zoals clindmycin bevat kunnen affectieve voor matige volwassen acne. Je moet een recept voor deze medicatie.

Stap 5

Gebruik een actuele retinoid. Retinoïden zijn beschikbaar zowel over de toonbank en voorschrift. Dit is een medicijn gebruikt voor de behandeling van de hobbels die worden weergegeven onder de oppervlakte van de huid en mee-eters. AcneNet rapporten, "retinoïden zijn de enige medicatie die geloofde effectief voor vechten de microcomedone — de laesie die voorafgaat aan acne."

Tips

  • De American Academy of dermatologen suggereert het bellen van (888) 462-DERM (3376) om te zoeken naar een dermatoloog in uw omgeving.

Wat die u nodig hebt

  • Zacht reinigingsmiddel
  • Elektrisch scheerapparaat of single blade scheermes
  • Toner
  • Actuele acne medicatie (optioneel)

gerelateerde artikelen