Fruit Flush Detox

November 8

Fruit Flush Detox

De Fruit Flush Detox is een 3-daagse dieetplan dat beweert te zijn een natuurlijke manier aan detox van het lichaam. Het dieet is ontworpen door Jay Robb, een klinische voedingsdeskundige, die schreef het "The Fruit Flush 3 Day Detox" en ook de oprichter van Jay Robb eiwitproducten, Robb roept uit dat alle-natuurlijke voedingsmiddelen zoals fruit eten voor een korte periode kan helpen flush toxines en overtollige gewicht van het lichaam. Voor succes op lange termijn gewichtsverlies, moeten dieters volgen een gezonde voeding die af en toe met een all-fruit detox wordt onderbroken. Volgens MayoClinic.com is er echter weinig wetenschappelijke geldigheid ter ondersteuning van de detox diëten. Overleggen met een arts alvorens aan te vangen een detox dieet.

Vruchten

Het Fruit Flush dieet betreft het eten van groenten en een beperkte hoeveelheid andere voedingsmiddelen over een periode van 3 dagen. De eerste dag wordt aangeduid als een vooraf Afboekingsmethode dag gevolgd door 2 dagen van fruit blozen. Groente wordt gegeten om de paar uur tijdens de 2 dagen energie niveaus omhoog houden en voorkomen dat honger. Robb gebruikt fruit als basis van het dieet, zoals ze zijn een onbewerkte voedingsmiddelen die hoog in voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die nodig zijn voor normale lichaamsfuncties, huid gezondheid en de preventie van ziekten. Rauwe, ongeraffineerd voedsel verbetert de werking van de organen van het lichaam en het spijsverteringssysteem, aangezien zij niet worden overbelast met extra gifstoffen.

Eerste dag

De eerste dag van de Fruit Flush Detox bestaat uit een proteïne-shake elke 2 uur 5 drankjes drinken in totaal. Een avondmaaltijd bestaat uit een grote, rauwe groente salade met een portie mager eiwit zoals kip en een gezonde vetten zoals olijfolie. Natuurlijke News.com noemt deze voedingsmiddelen als aarding van voedsel tijdens het reinigen. Hoewel de meeste vruchten laag in calorieën zijn en rijk aan antioxidanten, zij weinig hebben tot geen eiwit of vet. Eiwitten en gezonde vetten zijn nodig voor de groei en de ontwikkeling van de spier in het lichaam en de absorptie van vitaminen, respectievelijk. Ze verhogen ook verzadiging door de bloedsuikerspiegel te stabiliseren.

Dagen 2 & 3

De tweede en derde dag van het Fruit Flush dieet bestaat uit het eten van fruit om de 2 uur voor een totaal van 5 groenten maaltijden per dag, alsmede een avondmaaltijd. EveryDiet.com noemt een monster maaltijd plan als bestaande 2 kopjes meloen, aardbeien, 2 middelgrote appels, 1 mango en 1 banaan. Het avondeten bestaat uit een andere rauwe groente salade, vergelijkbaar met de eerste dag, maar met 1/2 avocado en een drankje eiwit gekoppelde. Geen avond snacking wordt geadviseerd.

Overweging

Hoewel vrucht een voedzaam voedsel is, zijn veel soorten ook hoog in suiker. Buitensporige hoeveelheden suiker in het lichaam, of natuurlijke of niet, kan veroorzaken bloedsuikerspiegel te schommelen en honger hunkeren naar te verhogen. Bovendien zou teveel fruit in het algemeen niet worden aanbevolen voor mensen met suiker gevoeligheden, diabetici of met gist begroeiing. Overleggen met een arts als u een medische voorwaarden hebt voordat u start een Fruit Flush Detox. Detox diëten ook verhogen risico van negatieve neveneffecten van lage calorie-inname met inbegrip van vermoeidheid, duizeligheid en verminderde focus. Gewichtsverlies is meestal water gewicht en niet toegeschreven aan vet verlies.


gerelateerde artikelen