How to Cook aardappelen voor acht uur in een langzame fornuis

November 7

How to Cook aardappelen voor acht uur in een langzame fornuis

Langzame fornuis aardappelen kunnen aardappelen u koken en serveer als groente bijgerecht of als een ingrediënt in een soep of stoofpot. Hoe dan ook, ze zijn goed voor je, vooral als u voorkomen dat ze koken in de aanwezigheid van extra ingrediënten hoog in vet, natrium en calorieën. Een portie aardappelen, biedt ongeveer 5,3 oz., meer kalium dan een banaan, 45 procent van uw dagelijkse vitamine C behoefte, 6 procent van je dagelijkse behoefte van ijzer en een gezonde dosis vezel als u aardappelen in de schil koken.

Stap 1

Schrobben van één tot twee middelgrote bakken aardappelen per portie met een plantaardige scrubber onder koud stromend water. DEP de aardappels droog met keukenpapier.

Stap 2

Wrijf elke aardappel met net genoeg olijfolie jas van de huid. Stel de aardappelen in uw langzame fornuis.

Stap 3

Strooi ongeveer 1 tbsp. van kruiderijen op elke aardappel en zet de aardappelen een paar keer tot vacht met de kruiderijen. Gebruik een droge Italiaanse dressing mix, UI soep mix of een combinatie van uw eigen smaakmakers, zoals paprika, zwarte peper en knoflookpoeder.

Stap 4

Zet uw langzame cook te laag, te dekken en de aardappelen koken voor acht uur.

Tips

  • Kies de juiste aardappel voor de baan. Bakken aardappelen zijn starchier, droger en acht uur zacht koken met behoud van hun vorm en textuur kunnen weerstaan. Bakken aardappelen bevatten alle soorten roodbruin aardappelen evenals Goldrush, Idaho, Norkotah en lange witte aardappelen. In tegenstelling, het koken van aardappelen hebben een hoog vochtgehalte en papperig wordt ruim voor het einde van de kooktijd. Kokende aardappelen bevatten alle soorten rode aardappelen, geel, salade, gele Finse, Ruby Crescent en Australische Crescent aardappelen.
  • Wanneer u traag cook aardappelen als een ingrediënt in soepen of stoofschotels, gebruiken een bakken aardappel als u wilt dat de aardappel tot haar vorm behouden tijdens het koken en een kokend aardappel om te helpen de schotel dikker.

Wat die u nodig hebt

  • De Gaszuiveraar van de plantaardige
  • Papieren handdoeken
  • Plastic voedsel tas
  • Olijfolie
  • Kruiderijen

gerelateerde artikelen