Hoe te minimaliseren Bunion pijn op uw trouwdag

November 6

Hoe te minimaliseren Bunion pijn op uw trouwdag

Uw trouwdag moet onvergetelijk, maar niet vanwege de mond pijn. Op een gewone dag, kunnen eeltknobbels pijn en lopen moeilijk maken. Op uw trouwdag, kan de gezamenlijke misvorming in uw grote teen voorkomen dat u volledig genieten van de festiviteiten. Minimaliseer bunion pijn met juiste-montage schoenen en een paar eenvoudige stappen ter verbetering van de mechanica van de voet.

Juiste pasvorm

Minimaliseren van bunion pijn op uw trouwdag begint met juiste-passende schoenen. Puntige, puntige hakken kunnen goed uitzien met uw prachtige jurk, maar ze laat je voeten zere en moe. Draag breder, afgerond-teen schoenen die voorzien in voldoende ruimte in het vak toe om een bunion tegemoet te komen. Leer of canvas schoenen met flexibele zolen bieden ondersteuning en laat de voeten om te ademen. Kies een stevige hak, minder dan 1 inch hoog, voor het verlichten van de druk van de voorkant van de voet.

Opvulling

Opvulling onder de voeten en rond de bunion bieden comfort tijdens festiviteiten. Schokabsorberende inlegzolen bieden comfort wanneer dansen of permanent voor lange periodes. Behoeden voor de bunion wrijven tegen de schoen met een mollevel of gel gevulde pad. Raadpleeg een podoloog of orthopedist voor aanbevelingen over shoe inserts, zoals semi-zachte orthese waarmee de positie van je voeten goed tijdens het lopen.

Oefeningen

Oefeningen ontworpen voor de voeten kunnen bunion pijn verlichten. Ze zal niet herstellen de vervorming van het bot, maar zij zullen houden van het gewricht aan de voet van de grote teen flexibele en versterken van de spieren van de voet. Stoppen met oefeningen als eeltknobbels verergeren. Strek de tenen door uw tenen naar voren wijzen gedurende vijf seconden en vervolgens hen onder curling gedurende vijf seconden. Herhaal 10 keer voor elke positie. Flex, rekken en contract tenen door op te drukken ze tegen een muur. Voltooi elk stuk viermaal tussenpozen 10 seconden. Rekken van de grote teen door zachtjes te trekken in goede afstemming met uw vingers. Herhaal dit vier keer 10 seconden ingedrukt. Zodat uw voet flexibele, plaats 20 knikkers op de grond. Gebruik je tenen te halen elk marmer en plaats het in een kom. Als uw wittebroodsweken u naar een strand brengt, blootsvoets lopen op het zand massages van de voeten en versterkt de tenen.

Chirurgie

Als zelfhulp niet langer bunion pijn verlicht, mogelijk chirurgie een optie. Een chirurg kan verwijderen gedegenereerd en verdikte bot, calcium opbouw of een segment van het gewricht. Een kunstmatige teen gewricht kan een ontwrichte bot vervangen. Wanneer kiezen voor chirurgie, plan te hebben voltooid van ten minste twee weken voor uw trouwdag. De meeste chirurgische procedures voor eeltknobbels zijn voltooid onder plaatselijke verdoving op een poliklinische basis. De meeste mensen zijn weer op hun voeten de volgende dag maar vereisen een speciale sandaal voor twee weken.


gerelateerde artikelen