Cardio-oefening lopen is?

October 27

Cardio-oefening lopen is?

Lagere cholesterol, lagere bloeddruk, een vermindering van uw risico op diabetes en verbeteringen in het beheer van het gewicht en stemmingsstoornissen zijn alle voordelen van het lopen. Al of niet wandelen goed is cardiovasculaire oefening is afhankelijk van een aantal factoren. Terwijl sommige lichamelijke activiteit is beter dan niets, volgens de "2008 fysieke activiteit richtsnoeren voor Amerikanen," verklaart het verslag ook dat je extra gezondheidsvoordelen krijgen, zoals uw fysieke activiteit toenames in intensiteit, de frequentie en de duur.

Cardio-oefening

Wandelen kan cardio-oefening worden als het biedt matige tot krachtige oefening dat geeft uw hart, longen en bloedvaten een training, waardoor ze sterker ten gevolge van uw inspanningen. De activiteit richtsnoeren verslag dat de mensen die zich met cardio bezighouden oefening, zoals stevig wandelen, hebben lagere tarieven van hart-en vaatziekten, beroerte en hoge bloeddruk dan degenen die niet op deze manier te oefenen. Degenen die buiten het minimum uitoefenen krijgen extra voordelen, zoals een lager risico van dikke darm en borstkanker. Wandelen op een zeer snel tempo geeft u de extra voordelen.

Richtlijnen van de overheid

De richtsnoeren van de activiteit aanbevelen oefening niveaus op basis van wetenschappelijke berekeningen voor het meten van de hoeveelheid zuurstof dat u deelnemen per minuut voor elke kilo lichaamsgewicht. Deze formule vertaalt naar een aanbeveling van 2 1/2 uur van gematigde intensiteit oefening per week voor aanzienlijke gezondheidsvoordelen en krachtige oefening vijf uur per week voor de meeste voordelen voor de gezondheid. Bij de berekening van de voet snelheid die nodig zijn om gewicht te verliezen, moet een persoon van 200 pond lopen op 2 mph gedurende één uur 227 calorieën te verbranden. Dezelfde persoon kan 345 calorieën verbranden in hetzelfde uur door te lopen op een 3,5 km/u gelijke tred.

Dat wandelen Is niet Cardio-oefening

Wandelen door de supermarkt duwen uw kar of gaan winkelen in het winkelcentrum niet voldoen aan de normen voor gematigde of krachtige oefening en bieden niet genoeg cardio-oefening om uw risico van ernstige ziekte te verminderen. De activiteit richtsnoeren noemen deze activiteiten van de basislijn. Terwijl deze activiteiten voordelen hebben, is de omvang van deze niet onderzocht wetenschappelijk, volgens de richtlijnen van de activiteit van 2008.

Stevige wandelen

Eenvoudige wandelen wordt levendig lopen wanneer je begint te ademen sneller, een licht zweet te ontwikkelen en voel wat spanning in de beenspieren van uw. U moet zitten kundig voor spreken tijdens matige lichaamsbeweging zoals stevig wandelen, maar dat als je zingen kunt, u moet het tempo en lopen nog stevig. U kunt ook uw eigen hartslag intensiteit volgen door berekening van uw hartslag boven- en onderlichaam en met behulp van een hartslagmeter of het nemen van je pols.

Trainingsintensiteit

Stevige wandelen voldoet aan de overheid normen voor matige lichaamsbeweging. De activiteit van Guideline schaal van trainingsintensiteit varieert van 0, een vergelijkbare tot rust in een stoel, tot en met 10 op het meest intens, met matige meten een 5 of 6 activiteitenniveau. Krachtige oefening zou vallen op een 7 of 8 op de schaal. Zowel de gematigde en de krachtige oefening vallen in de categorie "Gezondheidsbevorderende".


gerelateerde artikelen