Wat zit er in de Andreas Moritz lever recept reinigen?

October 17

Wat zit er in de Andreas Moritz lever recept reinigen?

Reinigen van de dubbelpunt detox vasten zoals de Master Cleanse beweren dat vasten en het drinken van gespecialiseerde concotions uw lichaam te werpen van schadelijke toxines die hebben opgebouwd in uw dikke darm kunnen veroorzaken. Onder deze detox vasten is een lever reinigt gemaakt door alternatieve arts Andreas Moritz. Dit beweert snel, Moritz, flush ongezonde galstenen uit uw lever zonder te hebben een arts verwijdert ze operatief.

Andreas Moritz

Volgens de website van zijn Ener-Chi Wellness Center is Andreas Moritz een 'medical intuïtieve' die Irisdiagnostiek, shiatsu, Ayurveda en vibrationele geneeskunde praktijken. Moritz is geboren in Duitsland in 1954, is een regelmatige bijdrage aan de website Curezone, die naar verluidt 5 miljoen lezers heeft. Moritz heeft ook bedacht een helende systeem genaamd Enner-Chi art, waarin "licht olieverfschilderijen ray-gecodeerde" Chi herstellen — de lichaamseigen natuurlijke energiestroom. Daarnaast is Moritz de auteur van verschillende boeken, waaronder "Amazing lever en galblaas-Flush."

Reinigen van de lever

In het boek zegt Moritz dat galstenen verstopping van de lever een gemeenschappelijke maar grotendeels onbekende ziekte die, indien onbehandeld, tot meer ernstige ziekten, zoals kanker en hart-en vaatziekten leiden kan. Galstenen — die hij beschrijft als "klontjes gehard Gal" — kan blokkeren van de lever, galwegen en schade door het hele lichaam. Moritzer lever reinigen is een huis remedie die u om te "pijnloos verwijderen toelaat" deze galstenen zelf, zonder de noodzaak van chirurgie; u zult galstenen werpen via uw ontlasting gewoon door het drinken van een dubbelpunt verzinsel samengesteld uit verschillende voedselpunten gevonden in de meeste keukens.

Het recept

Moritzer zevendaagse lever reinigen is opgebouwd uit olijfolie, appelsap, pompelmoessap, citroensap en Epsom zouten. Volgens zijn instructies, moet je drinken 24 oz. van appelsap elke dag voor de eerste zes dagen van het programma, zoals de appelzuur binnen de appelsap uw galstenen verzachten zal. Op de zesde dag van het reinigen gemengd drankje grapefruitsap met Epsom zouten. Drink op dag zeven, een mengsel van olijfolie en citroensap meerdere malen gedurende de dag. Deze week durende proces moet elke drie maanden worden herhaald. Het reinigen is succesvol beschouwd wanneer uw ontlasting groenig ballen die zijn beweerde te zijn van de galstenen die u hebben gespoeld uit uw lever bevat.

Lever Reinig Debunked

Volgens het gerespecteerde British medical journal "The Lancet" bleek onderzoek van de "galstenen" die het gevolg is van een lever reinigen dat ze waren bestaat voornamelijk uit vetzuren. Verdere experimenten is gebleken dat mengen gelijke hoeveelheid citroensap en oliezuur — het primaire onderdeel gevonden in olijfolie — resulteerde in verschillende Halfmassief ballen nadat een kleine hoeveelheid kaliumhydroxide was toegevoegd. Onderzoekers concludeerden dat deze stenen galstenen waren, maar waren eigenlijk een stof gemaakt door de lever te reinigen zelf. Als u hebt u galstenen denkt, moet een arts of een medisch technicus zitten kundig zie hen duidelijk met behulp van echografie imaging.


gerelateerde artikelen