Over lijnzaadolie voor Colon Cleasing

December 1

Er is weinig twijfel dat lijnzaad olie supplementen sommige voordelen kunnen bieden. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center bevat lijnzaadolie omega-3 en omega-6 vetzuren. Echter voor de dubbelpunt, de olie uit lijnzaad mogelijk niet de beste keuze. De dubbelpunt is een methode die sommigen geloven zal toxines te verwijderen van het maag-darmkanaal ter bevordering van de groei van gezonde darmbacteriën. Medisch, kan dubbele punt zuivering niet nodig zijn. U moet bespreken reinigen met uw arts voordat u begint met een regime aan het leeghalen van het darmkanaal.

Lijnzaadolie

Lijnzaadolie komt van de vlas plant, of Linum usitatissimum, en is ook wel bekend als lijnolie. Naast het leveren van een rijke bron van omega vetzuren, bevat lijnzaadolie alpha-linoleenzuur of ALA, een voorloper van biologische omega-3 vetzuur. De Universiteit van Maryland Medical Center meldt dat essentiële vetzuren, zoals omega-3, helpen kunnen verminderen ontsteking en te werken naar het voorkomen van hart-en vaatziekten en artritis. Studies tonen aan lijnzaadolie kunnen niet dezelfde voordelen als andere bronnen van omega-3, zoals visolie.

Lijnzaad olie vs lijnzaad

Lijnzaadolie is een derivaat van lijnzaad, het zaad van de vlas plant. Terwijl de olie de voedingsstoffen van het zaad bevat, biedt maar niet wel de zelfde vezel. Volgens de Mayo Clinic.com lijnzaad heeft laxerende eigenschappen en kan helpen bij het wissen van de dikke darm van verstopping en materie. Lijnzaadolie heeft geen de vezel mucilage hulp bij het reinigen. Er zijn voordelen aan beide vormen, maar de olie van het zaad zal niet duidelijk obstakels. Mayo Clinic.com verklaart dat sommige studies tonen aan lijnzaad, in zijn oorspronkelijke vorm, kan helpen met ziektes zoals borstkanker, diabetes, hoge bloeddruk en kanker uitgestrekt op de grond. Beide componenten kunnen werken ter voorkoming van hart-en vaatziekten en hoge cholesterol verminderen.

Dubbele punt zuivering

De voorstanders van dubbele punt zuivering rituelen geloven dat na verloop van tijd gifstoffen opbouwen in het lichaam die invloed op de algehele gezondheid en kan leiden tot ziekten zoals artritis of astma. Michael Picco, M.D., from Mayo Clinic.com, reports that for some, colon cleansing can be dangerous and for most people it is not necessary. Het menselijke spijsverteringsstelsel zal elimineren afvalmateriaal en bacteriën het lichaam hoeft niet onafhankelijk van de reinigende routine.

Voordelen

Lijnzaadolie biedt voordelen die bijdragen kunnen tot het verlagen van cholesterol en de hoeveelheid essentiële vetzuren in de voeding te verhogen. Lijnzaadolie kan worden gevonden in vloeibare of zachte gel capsule vorm en is gemakkelijk verkrijgbaar bij de plaatselijke winkels. Het gebruik van deze olie als ingrediënt voor dubbele punt zuivering is ongegrond. Dubbele punt zuivering kan helpen verlichten van constipatie en belemmeringen van de darm. Artsen zullen soms adviseren van de dubbelpunt voorafgaand aan een testprocedures, zoals colonoscopie.

Overwegingen

Lijnzaadolie kan worden gevonden in sommige commerciële dubbelpunt reinigende producten. Als een laxeermiddel, kan je het ineffectief. Dubbele punt zuivering is niet een routine nodig door het lichaam. Als u ervoor aan dikke darm kiest reinigen, moet u praten met uw arts eerste en drink veel water om uitdroging te voorkomen. In plaats van dubbele punt zuivering, kunt u verhogen uw dagelijkse wateropname en voedingsvezels. Regelmatige lichaamsbeweging verbetert ook stoelgang.


gerelateerde artikelen