Tekenen en symptomen van cardiale insufficiëntie

November 24

Tekenen en symptomen van cardiale insufficiëntie

Cardiale insufficiëntie, ook bekend als hartfalen, vloeit voort uit het hart van onvermogen om voldoende bloed door het lichaam pompen. Hartfalen lijkt van jong en oud en kan het gevolg zijn van een genetische afwijking, ziekte of lifestyle. Volgens de Mayo Clinic, hartfalen treedt op als zowel een acute en een chronische aandoening, waardoor het in veel gevallen te behandelen. Te weten de tekenen en symptomen van cardiale insufficiëntie aids in acute gevallen verslechtert aan chronische aandoeningen voorkomen.

Vochtretentie

De Cleveland Kliniek Stichting lijsten plotselinge gewichtstoename (meer dan 3 kg in een week) of zwelling van handen, voeten en benen als tekenen en symptomen van cardiale insufficiëntie. Een gemeenschappelijk verpleging evaluatieprogramma gebruikt te scoren de ernst van het oedeem, is om druk op een vinger tegen de voorkant van het lagere kalf. Houd hem op de been gedurende vijf seconden; Als uw vingerafdruk een kuiltje voordat de huid rebounds verlaat, dan heb je ernstig oedeem. Als de huid slechts blanches zonder inspringing, is oedeem tamelijk milde. Hartzwakte veroorzaakt oedeem door haar onvermogen tot pomp vloeistof door het lichaam, en vloeistof dan hoopt zich op in weefsels, zoals in "pathofysiologie: een 2-in-1 verpleegkunde referentie." Het hart harder aan moet werken wassen weg afval, maar het hart met hartzwakte kan dat niet. Helaas weet het niet dat dit niet het geval, en het blijft om harder te werken. Hoe harder het werkt, Hoe zwakker het krijgt; Hoe zwakker het wordt, hoe meer vocht dat zich ophoopt en het oedeem verergert. Extremiteiten kunnen zo worden overvuld met vloeistof die de huid te begint "huilen,"en de vloeistof gewoon druipt uit het lichaam.

Kortademigheid

Een van de meest voorkomende symptomen van cardiale insufficiëntie is kortademigheid, of kortademigheid. Kortademigheid kan optreden in rust of bij inspanning. Met een voorwaarde zoals hartzwakte meestal de afleveringen van kortademigheid toenemen in de tijd tot een persoon een afhankelijkheid van supplementaire zuurstof ontwikkelt. Naast het lijden van de verwoestingen van de ziekte, lijdt de persoon die getroffen met hartfalen aan een verminderde kwaliteit van leven. Niet langer in staat deel te nemen aan activiteiten zonder sjouwen rond een zuurstoftank, de persoon kan uiteindelijk ontdekken dat hij heeft niet meer de kracht om te lopen door de kamer.

Hartritmestoornissen

Als het hart probeert te ontdoen het lichaam van overtollige vloeistof volume, slaat het sneller. De Mayo Clinic stelt dat een "snelle of onregelmatige" hartslag kan voortvloeien. Tachycardie (snelle hartslag) wordt gedefinieerd als een hartslag van meer dan 100 slagen per minuut. Met vloeistof accumulatie, kan ook een onregelmatige ritme, naast de tachycardie, ontwikkelen. Deze ritmestoornissen kunnen worden opgemerkt als hartkloppingen. Meestal, kunnen medicijnen of eenvoudige procedures terugzetten normale sinus ritme.

Vermoeidheid en zwakte

De Johns Hopkins stelt "Complete gids aan symptomen en Remedies" de patiënt ervaart hartzwakte vermoeienissen gemakkelijk. Vermoeidheid en zwakte kort na het ontwaken is niet normaal. Het lichaam moet uitgerust aanvoelen na acht tot 10 uur slaap. Een patiënt met hartfalen ervaringen constante vermoeidheid, ongeacht hoeveel rust die zij heeft gehad, omdat haar hart nooit volledig perfuses het lichaam met zuurstof. Constante vermoeidheid alsocauses kwaliteit van leven te lijden.


gerelateerde artikelen