Fysiologische effecten van Diabetes

November 16

Fysiologische effecten van Diabetes

23,6 miljoen mensen hebben volgens de nationale Diabetes informatie Clearinghouse, diabetes in de Verenigde Staten. Hoewel er een voorkomende aandoening, kunnen mensen niet worden zich bewust van de manier het lichaam fysiologisch beïnvloedt. Diabetes kan leiden tot lange termijn complicaties, dus het is belangrijk om te overwegen van manieren om te voorkomen dat de ontwikkeling van diabetes in de toekomst, als je in gevaar.

Typen

Diabetes komt in verschillende vormen. Diabetes type 1 wordt veroorzaakt door een auto-immune reactie. Diabetes type 2 wordt geassocieerd met overgewicht, hoewel die met een familiegeschiedenis of van bepaalde etnische achtergronden meer risico lopen. Zwangerschapsdiabetes gebeurt met een vrouw tijdens de zwangerschap.

Effecten

Bij Type 1 diabetes, volgens de nationale Diabetes informatie Clearinghouse, het immuunsysteem aanvalt en vernietigt de insulineproducerende bèta-cellen in de alvleesklier, wat in weinig of geen productie van insuline resulteert. Bij type 2 diabetes, kan de alvleesklier insuline produceren. Het lichaam, echter wordt insulineresistentie, wat betekent dat de insuline niet behoorlijk door het lichaam kan niet worden gebruikt. Na een paar jaar vermindert de productie van insuline. Zwangerschapsdiabetes wordt veroorzaakt door de hormonen van een zwangerschap of onvoldoende insuline wordt geproduceerd in een aanstaande moeder.

Prevalentie

Type 1diabetes alleen invloed op 5 tot 10 procent van mensen met diabetes in de VS Type 2 80 procent treft van mensen met diabetes in de VS ongeveer 3 tot 8 procent van de zwangere vrouwen in de VS ontwikkelen Zwangerschapsdiabetes, volgens de nationale Diabetes informatie Clearinghouse.

Effect

Diabetes is een belangrijke oorzaak van sterfte en invaliditeit in de Verenigde Staten. Vele lange termijn complicaties van diabetes kunnen verschillende organen van het lichaam beïnvloeden. Nierziekten, oogproblemen, voet ulcera en amputaties, schade aan de zenuwen en hart-en vaatziekten zijn enkele van de problemen die gekoppeld aan diabetes zijn. Als een persoon wordt gediagnosticeerd met diabetes, is het belangrijk om goede diabetes beheer te voorkomen of vertragen van complicaties in de toekomst.

Preventie

Omdat diabetes type 2 is de meest voorkomende, het is belangrijk om te beseffen van manieren om diabetes te voorkomen. Afvallen, als u lijdt aan overgewicht; deelnemen aan regelmatige lichaamsbeweging; en eten van een gezond dieet zijn manieren om te helpen voorkomen dat diabetes. Bovendien, als je risico voor diabetes bent, is het belangrijk te krijgen gescreend door uw arts, zodat het kan worden behandeld indien nodig.


gerelateerde artikelen