De beste bonen om Cholesterol te verlagen

April 15

De beste bonen om Cholesterol te verlagen

Hoog cholesterolgehalte is een risicofactor voor het ontwikkelen van hart-en vaatziekten. Oplosbare vezels, gevonden in bonen, peulvruchten, fruit en volle granen, is effectief in het verlagen van LDL of "slechte" cholesterol zowel totaal cholesterolniveaus. Volgens de American Heart Association, kunt met inbegrip van vezelrijk voedsel zoals bonen in uw dieet verminderen uw risico van coronaire hart-en vaatziekten. Het Institute of Medicine raadt mannen 38 g eiwit dagelijks consumeren en vrouwen verbruiken 25 g. U moet behandeling van cholesterol altijd bespreken met uw gezondheid-zorgverlener.

Pinto bonen

Pinto bonen zijn een type van peulvrucht rijk aan oplosbare vezels. Een studie gepubliceerd in November 2007 de kwestie van de "Journal Nutrition" bleek dat deelnemers die 1/2 kopje gekookt droge pinto bonen aten een vermindering in totaal cholesterolniveaus. Volgens de National Institute of Health biedt 1/2 kopje gekookt pinto bonen 2 g van oplosbare vezel en 7 g totale vezels.

Lima bonen

De lima Boon is een bleke groene peulvrucht vaak gevonden in salades en bijgerechten. Volgens de National Institute of Health biedt 1/2 kopje gekookt limabonen 3.5 g van oplosbare vezels en 6,5 g totale vezels.

Bruine bonen

Bruine bonen hebben donkere rode huid met een crème-gekleurde center en zijn populair in chili of met rijst. Volgens de National Institutes of Health heeft 1/2 kopje bruine bonen 3 g van oplosbare vezels en 6 g totale vezels. Een studie gepubliceerd in oktober 2009 de kwestie van de "British Journal of Nutrition" gevonden dat bonen consumptie geleid tot een aanzienlijke daling in zowel totale en LDL cholesterol.


gerelateerde artikelen