Antibiotica die worden gebruikt voor schimmelinfecties

April 9

Antibiotica die worden gebruikt voor schimmelinfecties

De meeste vrouwen ervaren een infectie ten minste eenmaal in hun leven. De symptomen, zoals jeuk, branderig en kwijting van de vagina, kunnen zowel frustrerend als gevaarlijk indien onbehandeld. Verscheidene verschillende antibiotica zijn effectief in de behandeling van schimmelinfecties. Velen kunnen worden gekocht over de toonbank bij uw lokale apotheek en zijn meestal beschikbaar in zetpil vorm. Uw arts kan ook bieden u voorschriftmedicijn die de meeste schimmelinfecties in enkel één enkele dosis elimineren kunt.

Miconazol

Miconazol is een antischimmel medicatie gebruikt, volgens de National Institutes of Health, voor de behandeling van schimmelinfecties van de huid en gist. Dit product is beschikbaar over de toonbank als een crème en als een zetpil en is geïndiceerd voor gebruik eenmaal per dag gedurende drie tot zeven dagen, afhankelijk van de concentratie van het werkzame bestanddeel. Dit medicijn wordt geleverd met een applicator voor eenvoudig beheer. Miconazol toepassen in de avond net voordat je slapen, gaat omdat het meest effectief bij toediening van liggend naar beneden.

Als u een membraan of een condoom voor geboortebeperking gebruikt, Vermijd het gebruik van miconazol omdat met latex producten communiceren kan, waardoor ze minder effectief.

Miconazol is over het algemeen veilig, maar sommige individuen kunnen bijwerkingen optreden. Het gaat hierbij om irritatie van de huid rond de vagina, pijn in de onderbuik, koorts en abnormale vaginale lossing.

Clotrimazol

Clotrimazol is een recept medicatie toegediend eenmaal in de avond voor drie tot zeven dagen. Dit medicijn komt in de tabletvorm van beide crème en vaginale, die wordt geleverd met een applicator. Als u denkt dat u misschien wel zwanger dat, alcohol drinken, of hebben een immuunsysteem wanorde, praat met uw arts alvorens Clotrimazol.

Bijwerkingen van Clotrimazol zijn irritatie van de vaginale gebied, en tekenen van infectie zoals koorts verslechtering en zwelling van de vaginale gebied. Als u één van deze bijwerkingen ervaart, stop met het gebruik van dit product en neem contact op met uw arts.

Tioconazole

Tioconazole is een recept antischimmel medicatie die beschikbaar is als een crème. Dit product moet worden vermeden als u van elke vorm van latex gebaseerde vorm van geboortebeperking gebruikmaakt. Indicaties voor gebruik zijn een verzamelaanvraag van deze crème. Hebt u een allergie voor aardolieproducten, niet het gebruik van dit medicijn.

Bijwerkingen van Ticonazole omvatten een allergische reactie in de vorm van een huiduitslag, jeuk of netelroos. Bovendien, kan de infectie dit medicijn tegen en beleeft u waarschijnlijk griep-achtige symptomen zoals koorts, misselijkheid en abnormale vaginale lossing. Raadpleeg uw arts onmiddellijk als u deze symptomen.

Butoconazole

Butoconazole wordt voorgeschreven als een crème worden toegepast op de vaginale gebied eenmaal in de avond voor het slapen. Als u zwanger bent of gepland om zwanger te worden, te voorkomen dat deze medicijnen. Dit product kan ook het verzwakken van latex producten, dus geen gebruik maken van latex gebaseerde vormen van anticonceptie zoals condooms of een diafragma bij het gebruik ervan.

Bijwerkingen van Butoconazole zijn over het algemeen mild en irritatie en branden in het vaginale gebied kan bevatten. Bovendien treden griepachtige symptomen zoals koorts, buikpijn of ongewone vaginale afscheiding. Als u deze symptomen ervaart, neem dan onmiddellijk contact op met uw zorgverlener.

Fluconazol

Fluconazol is een recept medicatie in vloeibare en tablet formulieren beschikbaar. Afhankelijk van de ernst van uw infectie, kan u wilt nemen van fluconazol als een enkelvoudige dosis of voor meerdere dagen.

Bijwerkingen van Fluconazol kan onder meer hoofdpijn, veranderingen in de smaak van voedsel, abdominale pijn en diarree. Deze symptomen over het algemeen dalen na verloop van tijd, maar neem contact op met uw arts als ze ernstige. Meer ernstige bijwerkingen die optreden kunnen bij het nemen van fluconazol zijn lever toxiciteit die wordt gekenmerkt door klei-gekleurde ontlasting, pijn in de rechter bovenbuik, jeuk van de huid en geelverkleuring van uw ogen en de huid. Fluconazol kan ook leiden tot ongewone kneuzen of bloeden en extreme vermoeidheid. Als u dit soort reactie op dit medicijn ondervindt, zoek dan onmiddellijk medische hulp.


gerelateerde artikelen