Hoe lang duurt het om gewicht te verliezen tegen Curves?

March 28

Hoe lang duurt het om gewicht te verliezen tegen Curves?

Het duurt langer om gewicht te verliezen tegen Curves dan je denkt. In een artikel van 2005 beschreef de American Council on Exercise, of aas, curven voor vrouwen als een van de snelst groeiende franchise in de Amerikaanse geschiedenis. Echter, ACE voerde zijn eigen studie op Curves training en vond dat de calorieën verbrand deelnemers waren aan de bescheiden kant. Als u het gemiddelde aantal calorieën---brandt als ACE deelnemers deed--- en calorieën niet snijden, zou je moet gaan naar curven elke dag voor bijna drie weken voordat u een enkel pond gewicht.

De werking van curven

Curven combineert cardio-oefening en krachttraining in een 30-minuten-Circuittraining training. Oefeningsapparatuur bevindt zich in een cirkel. Sporters gaan van een station naar een andere, afwisselend 30 seconden van krachttraining met 30 seconden van wandelen, joggen of hardlopen op een "herstel bord." De circuit training component duurt 25 minuten, die wordt gevolgd door een vijf minuten durende stretch sessie. Volgens ACE gaan de meeste vrouwen door het circuit twee keer.

ACE studie

ACE tikte het talent van de Universiteit van Wisconsin in La Crosse onderzoekers te lanceren haar eigen beoordeling van curven voor vrouwen. Vijftien vrouwen tussen de leeftijden van 26 en 55 ging door twee curven workouts, die 30 minuten duurde. Onderzoekers vonden dat de studiedeelnemers 184 calorieën verbrand gemiddeld tijdens de hele 30-minuten training sessie, maar alleen 163 tijdens de 25 minuten durende circuit. Onderzoekers opgemerkt dat de Curves training ongeveer gelijk was aan het lopen op een loopband gedurende 30 minuten bij 4 mph--een matig intensieve training. Elke pond gewicht die je wilt verliezen is het equivalent van 3500 calorieën. Als u tegen Curves voor vrouwen elke dag uitgewerkt en het gemiddelde aantal calorieën verbrand zonder uw eetgewoonten aan te passen, zou je moet gaan door 19 trainingen voordat je 1 pond verloren.

Calorieën en Weight Loss

1 pond gewicht verliezen, die u wilt maken een 500 calorie-tekort elke dag, hetzij door de vermindering van het aantal calorieën in uw dieet of het afbranden van de calorieën door oefening. Ervan uitgaande dat u tegen Curves 184 calorieën te verbranden, zou u moeten trim van meer dan 300 calorieën uit uw dagelijkse voeding. Zoals de studie opmerkt, dit is echter slechts het gemiddelde aantal calorieën studie deelnemers verbrand op de bochten. Hoe meer weegt je, de meer calorieën je verbrandt tijdens circuittraining. Gegevens van de Harvard Medical School blijkt dat iemand die 125 kg weegt ongeveer 240 calorieën tijdens de gemiddelde half uur circuit-training verbrandt. Iemand die 185 kg weegt verbrandt ongeveer 350.

Curven waarschuwingen

Onderzoekers merkte een specifieke dynamiek onder regelmatige sporters tegen Curves terwijl het uitvoeren van hun studie. Veel vrouwen de neiging om de faciliteit te behandelen als een plek om samen te komen voor een sociale sessie, die nam de primaire focus van oefening. Onderzoekers complimenteerde de Curves training voor de opneming van krachttraining, maar verweten dat het programma niet met inbegrip van genoeg cardiovasculaire oefening--een essentieel onderdeel nodig om gewicht te verliezen. ACE concludeert dat curven voor vrouwen kunnen zijn bevredigend is voor mensen die sedentair zijn geweest voor een lange periode van tijd; echter, bent u klaar voor een meer intense oefening uitdaging, kan je verveeld met de routine.

Oefening aanbevelingen

Als je sporten in een ontspannen tempo, stoppen om te chatten met uw collega sporters, het duurt een lang bezoeken aan curven maken voordat u zie geen merkbare gewichtsverlies resultaten. Het nationale Instituut van geneeskunde betekent dat een uur matig intensieve aan krachtige oefening elke dag mogelijk geschikter voor mensen die proberen om gewicht te verliezen. Dertig minuten van oefening is voldoende voor mensen die oefenen hun algemene niveau van fitness te handhaven. Als het gaat om het verlies van het gewicht, echter de meer oefening u krijgt, hoe beter de resultaten. Harvard Medical School pleit voor brandende 2.000 calorieën per week door middel van oefening, of ongeveer 285 calorieën per dag. Een 185-pond persoon verbrandt ongeveer dit bedrag wandelen op een zeer levendige snelheid van 4 mph voor 40 minuten. Een 125-pond persoon zou moeten lopen voor een uur in hetzelfde tempo verbranden hetzelfde aantal calorieën.


gerelateerde artikelen