Laxerende thee om gewicht te verliezen

December 31

Fad diëten zijn berucht voor de vernietiging van iemands die gevoel van, evenals hun gezonde welzijn eigenwaarde. Thee is niets nieuw op de markt in termen van gezondheid en als een bevredigend drankje. Laxerende thee kunnen worden gevonden in zowat elke supermarkt of online winkel. Verschillende bedrijven combineren kruiden en stimulerende middelen maken een darm-beïnvloeden verhelpen in warm of koud vloeibare vorm.

Geschiedenis

Lang voordat medische professionals ingevoerd laxeermiddelen zoals Exlax, moesten mensen natuurlijke kruiden en stimulerende middelen gebruiken om te ontspannen van de dikke darm en spijsvertering ongemak te verbeteren. Senna bladeren zijn gebruikt voor decennia als een reinigingsmiddel in detox-programma's, volgens de website zoeken Wellness. Senna is een essentieel ingrediënt in laxerende thee voor zijn anti-inflammatoire en zuiverend eigenschappen. Kruiden laxerende thee zijn ook lagere bloedsuikerspiegel en slechte cholesterol in het lichaam gekoppeld. Naast het reinigen van de dubbelpunt van bebouwde onzuiverheden, hebben kruidenthee ook bijgedragen tot gewichtsverlies inspanningen.

De feiten

Laxeermiddelen zijn een combinatie van stimulerende middelen en kruiden bedoeld ter bevordering van de stoelgang en verlichten van constipatie. Bovendien, wanneer deze ingrediënten zijn gestructureerd in een theezakje en geconsumeerd ofwel onder medisch toezicht of zo nodig, overtollige fecale materie is uitgeschakeld, leidt tot een lichte daling in lichaamsgewicht. Tijdelijke gewichtsverlies, is met bedragen gemiddeld vijf tot 10 pond, gedocumenteerd; echter, wanneer gebruikt vaak over een langere periode van tijd, resultaten verminderen tot minimale of geen effect.

Functie

De ingrediënten die gewoonlijk worden aangetroffen in laxerende theeën bevatten Aloë, rabarber wortel, vuilboom, cascara, zoethout wortel, bittere venkel fruit, zoete sinaasappelschil en castor olie. De potentie van elk ingrediënt zal grote invloed hebben op hoe het lichaam zal reageren en wat veilig zonder ernstige bijwerkingen kan worden verteerd. Laxerende thee kunnen worden gemaakt met zo weinig als vijf kruiden stimulerende middelen--met een uitgesproken bittere smaak-- of maar liefst 20. Sommige organische typen opnemen meer smakelijk en aantrekkelijk kruiden zoals munt en gember in hun recepten. Praat altijd met een arts voordat het gebruiken van kruiden voor de behandeling van constipatie of een andere voorwaarde.

Overwegingen

Laxerende theeën werken als diuretica in korte termijn lichaam waterverlies; een imitatie van lichaam gewichtsverlies. Verliezen van teveel water in het lichaam kan leiden tot uitdroging. Zwangere vrouwen, mensen die lijden met het eten stoornissen anorexia nervosa en boulimie, of die onlangs ziek geweest hebben of ziekenhuis zijn geadviseerd niet om het gebruik van dergelijke laxerende thee, waardoor hun huidige welzijn in gevaar kunnen komen.

Waarschuwing

Er zijn verschillende gevaren van het gebruik van laxeermiddelen in het algemeen. Hoewel laxerende thee wordt beschouwd als gunstig bij het bevorderen van een gezonde dubbelpunt, als er een gebrek aan medisch toezicht of een overmatige consumptie van de laxerende thee, zijn ernstige gastro-intestinale problemen gemeld. Misbruik van laxeermiddelen, kan leiden tot pijnlijke diarree, krampen, misselijkheid en braken. De dikke darm kan ook worden afhankelijk van het gebruik van de laxerende thee, wat tot frequente periodes van pijnlijke constipatie en afleveringen van diarree leidt.


gerelateerde artikelen