Apple Detox dieet

January 6

Apple Detox dieet

Nemen wat ze zeggen over een appel per dag en vermenigvuldigen met veel appels gegeten van meer dan twee dagen. Sommige artsen geloven dat het apple detox dieet revitaliseert het lichaam door te helpen om toxines uit te spoelen en het spijsverteringsstelsel een rust. Zwangere vrouwen en mensen met problemen van de bloedsuiker en aandoeningen zoals diabetes, nieren, hart of lever ziekte moeten niet voeren deze snel en anderen moeten praten met hun zorgverleners voordat u begint.

Oorsprong van Apple Detox

Ruwe appels genezen in de vroege 20e eeuw, naar verluidt Zwitserse arts Max Bircher-Benner van een mild geval van geelzucht, instellen van hem op de weg naar steeds een hartstochtelijk voorstander van de genezende kracht van rauwe groenten en vruchten. Buiten zijn geboorteland, hij is het bekendst voor het ontwikkelen van de apple-studded ontbijtgranen, dat nog steeds zijn naam draagt: Bircher muesli. Een oceaan weg, maar tegelijkertijd, Edgar Cayce, de "slapende profeet" van Hopkinsville, Kentucky, was verstrekking van medisch advies terwijl in een trance, counseling vele noodlijdende zoekers te ontgiften en energieke van hun lichaam met een drie-daagse voeding bestaat alleen uit appels.

Voedingseigenschappen van appels

Apple Detox dieet

De bescheiden appel is een nutritionele powerhouse. Volgens het United States nutriënt Data Lab, een vuistgrote apple bevat slechts 81 calorieën maar is verpakt met goedheid. De oplosbare vezel, pectine, voorkomt de vorming van tandplak in bloedvaten terwijl de onoplosbare vezels, cellulose, de spijsvertering systeem snel afval via het darmkanaal helpt door het toevoegen van de bulk. Appels zijn rijk aan calcium, ijzer, fosfor en kalium, evenals folates van het B-complex en vitamine A en C.

Hoe te bereiden, te gaan en te voltooien

Plan uw detox voor een twee-daagse periode wanneer u kunt thuis blijven en ontspannen. Beginnen met de voorbereiding van een week voor door het kappen van op koolhydraten, thee, koffie, alcohol en frisdrank. Verminderen van de grootte van maaltijden en maak een plantaardige salade uw laatste maaltijd van de dag. Nadat u hebt gestart, uw enige voedsel kunnen rauwe, ongeschilde appels maar u onbeperkte hoeveelheden van alle rassen zijn toegestaan, en kaneel, gember en kardemom als smaakstoffen kan gebruiken. De enige dranken toegestaan zijn water en kruidenthee. Tijdens de snelle zijn vermoeidheid, spierpijn, hoofdpijn, buik opgeblazen gevoel, gas, verstopping en losse stoelgang gemeenschappelijk, maar niet onvermijdelijk, symptomen. Na afloop van uw detox, gemakkelijk terug in een normaal dieet met een kom vruchtenmengsels, een smoothie, groentesoep of gestoomde groenten.

Die moeten voorkomen dat dit dieet

Vasten om religieuze of gezondheid redenen is het gebruikelijk dat mensen wereldwijd maar meningen verschillen tussen takken van medische praktijk over de waarde van het. In het algemeen blijft de reguliere westerse geneeskunde niet overtuigd van de voordelen. Natuurgeneeskunde houdt dat vasten is wenselijk en noodzakelijk is voor het houden van het lichaam vrij van toxines en onderhouden van optimale gezondheid. Ayurvedische artsen zeggen dat of een persoon snel, en hoe moet, is afhankelijk van individuele lichaamstype. Echter zou allemaal over eens dat niet snel moet worden uitgevoerd door mensen met gezondheid aandoeningen zoals hart, nier of lever ziekte, diabetes of zwangere of zogende vrouwen. Als u een snel overweegt of mono-dieet reinigen zoals dit één, de zaak eerst bespreken met uw zorgverzekeraar en niet uit te breiden het langer dan 48 uur tenzij onder medisch toezicht.


gerelateerde artikelen