Hete thee dieet

January 5

Hete thee dieet

U hoeft niet te kopen van een boek of zich abonneren op een on line service om te genieten van het gewichtsverlies en andere voordelen voor de gezondheid van een hete thee dieet. Geen officiële of bevlieging hete thee dieet bestaat, maar een veel thee drinken kan u helpen die ongewenste ponden schuur. Oefenen en vermindering van calorieën helpt, ook, maar de dagelijkse consumptie van groene thee kunt u werpen 1/2 pond per week, volgens een artikel van 2010 in The Los Angeles Times.

Soorten thee

Vier soorten thee--zwart, oolong, groene en witte--is afkomstig van een enkele plant, de camellia sinensis. De eigenschappen en gewicht-verlies voordelen van elk hangt af van hoe lang de thee blijven op de wijnstok vóór het oogsten en het type van de verwerking van de thee ondergaat voordat het rekken van de markt. Witte theebladeren, gepickt voordat chlorofyl hen groen, bevatten het hoogste niveau van antioxidanten. Zwarte thee, links op de wijnstok de langste, bevat het minst. Wat gebeurt er met theebladeren zodra ze uit de wijnstok, met inbegrip van zakken, smaakstof, decaffeinating en bottelen, is van invloed op het niveau van antioxidanten in de thee.

Anti-oxidanten

U moet consumeren van 300 mg thee antioxidanten dagelijks om te vermageren, volgens een evaluatie van klinische studies door Craig Coleman, universitair hoofddocent van de praktijk van de apotheek op de Universiteit van Connecticut. Drie kopjes groene, wit of oolong gebrouwen uit losse bladeren zou bieden 300 mg van anti-oxidanten. U zou moeten drinken 10 kopjes zwarte thee gebrouwen uit losse bladeren om te bereiken dat niveau van antioxidanten. Elk type van hete thee gebrouwen uit losse bladeren krijgt u meer dieet voordelen dan gebotteld thee, die 90 procent van zijn anti-oxidanten verliest, volgens het Amerikaanse ministerie van landbouw.

Cafeïne

Hete zwarte thee bevat meer cafeïne dan andere thee, tot 120 mg per cup, dat meer dan in sommige brouwsels van koffie is. Oolong thee bevat minder cafeïne dan zwarte thee meer dan groene thee, waarin 26 mg van cafeïne, witte thee wordt verondersteld te zijn de minste cafeïnehoudende van de vier thee, maar het is niet getest op dezelfde manier als de anderen. Cafeïne is een stimulerend middel én een eetlustremmer dat sommige dieters nuttig in gewichtscontrole. Zwangere vrouwen of personen gevoelig voor de effecten van cafeïne kunnen drink cafeïnevrije thee. Cafeïnevrije thee bevat ongeveer de helft zoveel antioxidanten als cafeïnehoudende thee, volgens de USDA.

Thee en Weight Loss

Als u een gematigde, verminderde calorie dieet zoals aanbevolen door de USDA volgen, kan je verliest 1 pond per week. Het USDA aanbeveelt te beperken van calorieën door 500 per dag om geleidelijke gewichtsverlies te bereiken. En sommige studies tonen aan dat het drinken van 4 tot 6 kopjes groene thee kan helpen u 1/2 pond per week verliezen. In een studie, onder leiding van Arkita Basu, een onderzoeker aan de Universiteit van de staat van Oklahoma, deelnemers die 4 kopjes hete groene thee dronk elke dag gedurende acht weken verloren 51/2 pond meer dan deelnemers die dronk 4 kopjes water, volgens een artikel in het augustus 2010 nummer van het Journal van de American College of Nutrition.

Ziektepreventie

Hete thee toe te voegen aan uw dieet biedt ook andere voordelen voor de gezondheid. Mensen die dagelijks 5 kopjes of meer groene thee drinken leven langer en zijn 30 procent minder kans om te sterven aan hartaanvallen en beroertes, volgens The Globe and Mail in Toronto. Oolong thee drinken kan lager uw cholesterolniveau en beschermen tegen hart-en vaatziekten en diabetes, volgens de dagelijkse Yomiuri, en witte thee kan helpen met het winnen van de strijd tegen obesitas, volgens de voedings- en metabolisme.


gerelateerde artikelen