June Bass Fishing Tips

March 30

June Bass Fishing Tips

De sweet spot voor visvangst Bas is traditioneel, wanneer de watertemperaturen belsignaal bij 60 tot 75 graden Fahrenheit. Maar dat sluit niet uit voor deze prijs vis vissen tijdens de warme maand juni. Op sommige zonnebrandmiddelen jatten en schakelen up uw vistechnieken. U kunt nog steeds bass vangen in de dagen van de hond van de zomer, maar je moet wijzigen waar en wanneer je voor hen kijkt.

De donkere kant te omarmen

Om te zeggen koel aangezien de juni-zon het water warmt, bas zal kudde naar donkere, schaduwrijke locaties. Een van uw meest relevante treffers is het dok dat je op staan. Bij het gieten rond uw dok, focus op de donkerste boeven en gaten--kunnen uw vissen prijs er worden loer. Een andere goede inzet is een gebied langs de kustlijn waar de vegetatie strekt zich uit in het water. Dergelijke onkruid gebieden zijn uitstekende keuzes voor bas, omdat ze bieden koeling schaduw, alsmede de mogelijkheden voor de vis te voeden.

Zet je wekker

Er wordt gezegd dat het early bird de worm krijgt. Nou, de vroege visser krijgt de bas. In juni en de andere zomermaanden zijn bas meer actief in de vroege ochtenden recht rond zonsopgang, evenals de late middag als de zon ondergaat. Tijdens deze tijden, water temperaturen dalen en de vis voorjaar tot leven. De vis is meestal ook drukte in actie en zoeken naar voedsel rond het middaguur. Terwijl uw kansen van het vangen vis rechts in het midden van de dag lager dan de vroege ochtend of de late namiddag zijn, de vangsten van deze middag zijn doorgaans groter in omvang.

Geef ze lucht om te ademen

Hogere temperatuur van het water betekent dat er minder zuurstof in het water. Als uw favoriete visplaats een kanaal bocht waar bewegende water creƫert rimpelingen en bubbels heeft, gegoten uw aas er. Bas de neiging om samenkomen in deze plekken omdat er meer zuurstof aanwezig is. Voor de beste resultaten, op zoek naar de scherpste bocht in het kanaal.

Zet uw nachtlichtje

Als je gevoel avontuurlijk, probeer nacht vissen. Niet alleen is het water koeler, maar er is ook minder vissen en varen activiteit op het water, zodat de vis zijn rustiger en meer geneigd om te staken. Voor de beste resultaten bij nacht vissen voor bas, het gebruik van donker gekleurde aas, zoals plastic wormen of single-blads spinnerbaits. Ook, kijk voor water met een hoge zichtbaarheid en probeer te doelgebieden waar het water van ondiep water naar dieper water overgangen.


gerelateerde artikelen