Zwangere vrouwen kunnen eten pistache noten?

March 21

Zwangere vrouwen kunnen eten pistache noten?

Als u zwanger bent, kan u worden overstelpt met het eten advies gegeven aan u, evenals tobber zowat elke hap voedsel die u verbruikt. Terwijl bepaalde voedingsmiddelen moeten worden vermeden tijdens de zwangerschap, kunnen de meest voedzame voedingsmiddelen worden opgenomen als onderdeel van uw gezonde voeding. Pistachenoten zijn voedzame noten die leveren veel voedingsstoffen die u nodig hebt tijdens de zwangerschap. Leer meer over noten en zwangerschap te helpen dat u beslissen of u zal nu opeten of wachten tot u leveren.

Eten van noten tijdens de zwangerschap

Noten leveren bepaalde voedingsstoffen die u nodig hebt meer terwijl de uitvoering van een baby. Eén van de opmerkelijkste is eiwit, die goede ontwikkeling van je ongeboren baby's weefsels en spieren stimuleert. De noten zijn ook een gezonde bron van vezels, die kan helpen bij het voorkomen van obstipatie, een aandoening die de meerderheid van de zwangere vrouw treft. Wat te verwachten, een website door Heidi Murkoff, bedenker van de boekenreeks "Te verwachten" voor ouders, merkt op dat de noten ook een gezonde bron van omega-3 vetzuren zijn. Deze gezonde vetten kunnen helpen bevorderen van de groei van je baby's brein.

Voordelen van pimpernoten (pistaches)

Pimpernoten (pistaches) zijn met name een gezonde toevoeging aan uw dieet van de zwangerschap, omdat u een vrij groot bedrag van hen voor een relatief laag aantal calorieën en een gezonde dosis van verschillende voedingsstoffen kan eten. Een ounce van pimpernoten (pistaches) heeft 160 calorieën en 12.71 g totale vetgehalte, met slechts 1,5 g van hen wordt het ongezond, verzadigde soort. Pimpernoten (pistaches) heeft u ook leveren met bijna 6 g eiwit en 2,8 g vezels. Een portie pimpernoten (pistaches) levert u ook met kalium, calcium, folaat en ijzer, alle voedingsstoffen belangrijk voor de groei van een gezonde baby.

Bezorgdheid over pimpernoten (pistaches)

Pimpernoten (pistaches) zijn niet geschikt voor alle zwangere vrouwen. Hebt u een sterke familiegeschiedenis van notenallergie net, kan u wilt elimineren pimpernoten (pistaches), evenals andere noten, uit uw dieet totdat uw baby is geboren. US News meldt dat met een familiegeschiedenis van moer allergieën, astma risico van uw baby wordt verhoogd met 50 procent als je regelmatig noten eet, met inbegrip van pimpernoten (pistaches), tijdens de zwangerschap. Als er in uw familie, om te bepalen of pistachenoten geschikt voor uw zwangerschap dieet zijn notenallergie net met uw verloskundige in te spreken.

Manieren om hen in uw dieet

Als er geen familie geschiedenis van moer allergieën is, voel je vrij om pimpernoten (pistaches) opnemen in uw zwangerschap dieet. Opeten zonder opmaak voor een gezond en bevredigend snack, of voeg ze toe aan uw favoriete trail mix recept. Dompel de kipfilets in geslagen eieren en rol in gemalen pistachenootjes voor een gezonde coating voor gebakken of gegrilde kip. Pimpernoten (pistaches) kunnen worden bestrooid in granen, havermout of bevroren yoghurt voor een voedende boost.


gerelateerde artikelen