How to Be een goede moeder-figuur

March 27

How to Be een goede moeder-figuur

Moederschap is zo uitdagend als het belonen, en misschien vind je jezelf tweede gissen uw Ouderschap vaardigheden wanneer je van die dagen waar niets lijkt hebt te gaan recht. Echter, een positieve houding en gefocust ouderschap doelen--zelfs op die dagen wanneer u een onderbreking--niet vangen kunt u uw kinderen in een huis waar ze het gevoel geliefd en ondersteund op te voeden. Dientengevolge, zult u uw jonge geitjes uit te rusten met het vertrouwen en de vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in de wereld, en u zult vertrouwen als hun moeder in die beginjaren.

Stap 1

Inspelen op de behoeften van uw kind. Of uw kind in het midden van de nacht is huilen of uw midden schooler wat advies van vriendschap moet, uw liefdevolle antwoord aan uw kind kan het opbouwen van een relatie van vertrouwen. Vertrouwen, kan op hun beurt van uw kind gevoel van veiligheid en gevoel van eigenwaarde, bouwen volgens de American Academy of Pediatrics. Uw steun kan een blijvend effect hebben op uw kind zelf-perceptie.

Stap 2

Weergeven van warmte en genegenheid. Uw kinderen moeten je knuffels en kussen, dus express uw liefde fysiek elke dag. Het comfort van uw kinderen door hun hand te houden, hun rug wrijven of hen een innige omhelzing, zelfs op die dagen wanneer je moe, benadrukt en misschien zelfs een beetje overweldigd. Uw kinderen willen weten dat je liefhebt, zo laten zien.

Stap 3

Toverde een glimlach op je gezicht te stimuleren van geluk in uw kinderen. Weer een positieve houding, zelfs wanneer de dingen niet goed gaan. Verder kijken dan de momenteel frustrerende situatie en focus op alles wat die je hebt. Uw geluk zal afwrijven op uw jonge geitjes, en waarschijnlijk maakt u een gezonder en gelukkiger gezinsleven als gevolg.

Stap 4

Leren empathie en gevoeligheid. Concentreren op de opvoeding van de kinderen die de zorg over de behoeften en gevoelens van anderen. Uitleggen uw kinderen hoe te gedragen naar anderen, en discipline ze wanneer ze kwaad, boos of anderen beledigen. Vraag hen hoe ze zou voelen in een vergelijkbare situatie, en leren ze om te overwegen de gevoelens van hun broers en zussen, vrienden en leraren vóór handelt uit. Vragen Dr Sears beveelt aan dat u Toon empathie jezelf om dit probleem in uw kind.

Stap 5

Gebruik van doeltreffende stress managementtechnieken. Elke moeder krijgt benadrukt, en stress is niet een teken van een slechte moeder-figuur. Ontdek vermindering van stress activiteiten die voor u--oefening, een pedicure, lunch met een vriend of een datum nacht met je man werken. Deze activiteiten zal helpen u stress confronteren met een positievere houding, waardoor uw mindset ouderschap wordt verbeterd en een goed voorbeeld voor uw kinderen ook.


gerelateerde artikelen