Ayurvedische Home Remedies voor angst

April 2

Ayurveda, in het Sanskriet, betekent "de wetenschap van het leven", en volgens het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde, het einddoel van Ayurvedische remedies te houden van uw lichaam en geest in afstemming, die helpt je gezond te houden. Angst is een aandoening waarbij de geest, maar het kan zichzelf fysiek weergeven door middel van een race hartslag, spierspanning en slapeloosheid. De Ayurvedische verklaring voor angst, volgens het NCCAM, is een verstoring van de vata-dosha--de levenskracht waarbij de hartfunctie, ademhaling en de geest. Ayurvedische home remedies voor angst pakken beide stukjes van de puzzel via massagetherapie, meditatie en dieet.

Massage en acupressuur

Massagetherapie wordt gebruikt in de Ayurvedische traditie te verlichten angst. Gespannen spieren masseren helpt u ontspannen, en de lichamelijke ontspanning kan op zijn beurt hulp uw gedachten stop racen met angstige gedachten. HolisticOnline raadt een volledige lichaamsmassage, indien mogelijk, om de rust van het lichaam. Als u onder tijdsdruk of hoeft niet een partner die een massage kunt beheren, een korte hoofdhuid of voetmassage kan ook verlichten lichamelijke én geestelijke spanning. Acupressuur--een element van de traditionele Chinese praktijk van acupunctuur---kunnen ook dienen als een kalmerende maatregel. Druk uit te oefenen op een punt in het midden van uw linkerhand kalmeert heet wat uw prana, oftewel levenskracht. Zoek het juiste drukpunt van een vuist maken zodat uw vingertoppen het midden van uw linker handpalm raken. Gebruik je rechterhand moet druk uitoefenen op de top van je middelvinger en houd gedurende een minuut.

Yoga en meditatie

Naast massage, een therapie die waarin een ander persoon uw spieren en weefsels manipuleert, is actief deelnemen aan activiteiten van de angst-reductie onderdeel van de Ayurvedische traditie voor nervositeit of angst. Yoga en meditatie zijn twee behandelingen die innerlijke focus van vraag, en ook kunnen u zich bewust worden van de bewegingen van uw lichaam in een poging om uw lichaam en geest samen in harmonie. Als u onlangs niet veel lichaamsbeweging hebben deelgenomen, overleggen met een arts voordat u begint met een yogales of routine. Vind een soort meditatie die je aanspreekt. Als u niet vertrouwd met zingen bent, bijvoorbeeld gewoon vinden een rustige tijd en plek in uw huis waar u kunt wissen uw geest en de focus op positiviteit.

Voeding aanpak

Angst rechtsmiddelen in de Ayurvedische traditie kunnen worden benaderd vanuit een dieet hoek alsook door middel van lichamelijke en geestelijke behandeling. HolisticOnline suggereert een kalmerende kruiden thee gemaakt van 1/2 tsp., elk van Valeriaan en musta en een kopje kokend water. Amandelmelk verrijkt met gember en oranje sap en gezoet met honing, kan ook verlichten angst, volgens Ayurvedische beoefenaars. Dr David A. Frederick, een Ayurvedische arts, adviseert angst verlichten door het nemen van supplementen van een kruid genaamd shankhpushpi. Volgens Dr. Frederick beheert 275 mg dagelijks shankhpushpi uw lichaam de productie van de stresshormonen, die stijgen wanneer u angstig of boos bent.


gerelateerde artikelen