Superieure Extensor Gynostemium pijn tijdens hardlopen

April 10

Superieure Extensor Gynostemium pijn tijdens hardlopen

Lopers plaats voortdurend druk op de gewrichten en weefsels van het onderlichaam en een intens of slecht ontworpen trainingsschema of onjuiste running techniek, de weefsels in de voeten of benen kan beschadigen. Uw superieure extensor gynostemium is het ligament dat loopt langs de bovenkant van je voet, andere ligamenten in je voeten stabiliseert en ondersteunt de voeten bewegingen die zich tijdens het uitvoeren voordoen. Pijn in deze gewrichtsbanden kan het signaal van de aanwezigheid van weefselschade en negeren van de pijn zou kunnen leiden tot verdere schade.

Belang van voet en enkel stabiliteit in Running

De stabiliteit van het voet en enkel die is gekoppeld aan een gezonde superieure extensor gynostemium is essentieel voor de ondersteuning van uw lichaam wanneer u uitvoert. Tijdens elke voet staking draait je voet iets om te helpen absorberen schokken en laat u om vooruit te gaan. De pezen en ligamenten in je voet ervoor te zorgen dat uw voeten en enkels niet overdreven draaien, helpen om een verwonding te verhinderen. Enkel en voet stabiliteit is vooral belangrijk tijdens off-track lopen, wanneer ongelijke grond en natuurlijke elementen zoals stenen uw risico op enkelblessure verhoogt.

Interactie met andere ligamenten

De superieure extensor Gynostemium interageert ook met pezen in je onderlichaam, zodat schade en pijn aan deze gewrichtsbanden misschien andere effecten. Een studie gepubliceerd in "American Journal van Roentgenology" in 2006 studeerde de superieure extensor Gynostemium en omringende weefsels van kadavers, en vond dat de verwondingen aan de superieure extensor Gynostemium verband hielden met verwondingen in de tibialis anterior pees, die verbinding met uw scheenbeen spieren maakt. Dientengevolge, als u pijn in uw superieure extensor Gynostemium negeert en ervaar een ligament breuk of scheur, waarmee u mogelijk geconfronteerd verhoogd risico van schade aan de pezen en spieren die lopen langs uw schenen.

Tekenen van schade en Effect op de spieren

De ervaren met een superieure extensor Gynostemium blessure pijn is meestal gelokaliseerd langs de voorkant van de voet en enkel. In sommige gevallen, kan de schade aan het ligament spierbeweging, voorkomen van een volledige scala van beweging op je enkel beïnvloeden. Aangezien de superieure extensor Gynostemium met pezen verbonden aan uw scheenbeen spieren communiceert, ziet u mogelijk ook de abnormale spier functioneren in uw schenen. Als u ook niet uitvoeren blijft wanneer u in pijn bent, kan de ligamenten effect op uw functie van de spier verder bijdragen tot schade.

Overwegingen

Als u pijn in uw superieure extensor Gynostemium voelt wanneer u uitvoert, moet u medische hulp zoeken. Blijven lopen kan verder verergeren uw ligament, uiteindelijk schadelijk andere weefsels in uw voet, enkel en been. Een professionele licentie kan een reeks van oefeningen ter verbetering van uw voet en enkel kracht terwijl het toestaan van het ligament om te genezen, zodat u uiteindelijk kunt doorgaan met uw lopende programma zonder schade toebrengende aanbevelen.


gerelateerde artikelen