Top Conditioning Oefeningen voor Wide Receivers

April 12

Top Conditioning Oefeningen voor Wide Receivers

Wide receivers lineaire snelheid en laterale wendbaarheid te scheiden van defensieve rug, springen vermogen hoge passen, plus de kracht en het uithoudingsvermogen om te overleven en gedijen voor het hele voetbalseizoen Overstaptijd nodig hebben. Een goede conditionering programma moet ingaan op al deze punten, met een verscheidenheid aan oefeningen om je te houden in topvorm.

Been en flexibiliteit van de kern

Verbetering van de flexibiliteit van uw been en core helpt uw flexibiliteit en lineaire snelheid. Buffalo Bills wide receiver Stevie Johnson doet flexibiliteit oefeningen zoals wandelen knie tucks en Spider-man lunges. Doen knie tucks door permanent rechtop en opheffing van je knie naar je borst terwijl stijgen tot de bal van uw voet tegenovergestelde. Pak je knie, trekken richting je borst, lager uw voet en herhaal met het andere been. Blijven voor ongeveer 10 werven. De Spider-man longe door het nemen van een lange, diepe longe vooruit waarin u uw rechter elleboog aanraking aan uw linkervoet uitvoeren Houd uw voorste voet plat maar de opkomst op de teen van de achterste voet. Houd de stretch voor drie seconden, stap voorwaarts met je rug been en herhaal de rekken. Het patroon voor 5 tot 10 werven voortzetten.

Verbeteren van uw flexibiliteit

De mogelijkheid om snel richting veranderen kan geven een ontvanger een groot voordeel bij het uitvoeren van pass patronen. Atlanta Falcons ster Roddy wit voert een boor in die hij vier stelt kegels in een diamant patroon--met 6 tot 8 werven tussen de kegels van de zijde-- en plaatsen een vijfde cone in het midden. Vanaf de eerste kegel, White voert rechtstreeks naar de middelste kegel, schudt lateraal aan een kant kegel en voert vervolgens rechtstreeks naar de kegel verst zijn uitgangspunt. Hij dan snijdt fors en loopt direct naar de tweede kant kegel, schudt lateraal naar de middelste kegel en rent rechtstreeks terug naar de eerste kegel. Doe de hele oefening zo snel mogelijk.

Plyometrische Training

Plyometrische oefeningen kunnen verbeteren uw explosieve snelheid--helpt u krijgen een snelle pauze van de line of scrimmage en verbeteren van uw verticale sprong en uithoudingsvermogen. Ervaren Minnesota Vikings wideout Greg Jennings sprongen, springen op een 30-inch vak, landing op platte voeten en vervolgens gehurkt vak. Non-NFL ontvangers moeten beginnen met een kleinere platform, ongeveer 20 inch, en werk je weg tot een uitdagende hoogte dat je spieren fatigues nadat drie reps uitgevoerd zes sets van elk drie herhalingen met 60 tot 90 seconden rust tussen de sets.

Sterkte oefeningen

Wide receivers zijn zelden zelfs dicht bij de grootste spelers op een voetbalveld. Ze vereisen echter sterkte te vangen van de bal in het verkeer, hangen aan de bal wanneer ze nemen hits en te blokkeren voor het uitvoeren van de toneelstukken. Certified sterkte en conditioning specialist die John Cissik op de STACK website bovenlichaam oefeningen zoals bankje persen raadt, militaire persen, reinigt, flarden arm krullen en triceps extensions te helpen wide receivers sterkte-gebaseerde taken uitvoeren op het veld. Lager-lichaam activiteiten--met inbegrip van squats, lunges, bergbeklimmers en kalf werpt--vooral helpen ontvangers verbeteren hun snelheid en vermogen snijden, hoewel sterke benen ook een stabiele basis voor het blokkeren bieden. Oefeningen die kern bevatten werken--Cissik beveelt deadlifts en kettlebell schommels, bijvoorbeeld--verbeteren zowel snelheid en kracht.


gerelateerde artikelen