Hoe om te zitten aan de verhoging van de omloop

February 27

Mensen die grote hoeveelheden tijd vergadering besteden zijn meer vatbaar voor schade en dreigen voor verkeer en mobiliteit problemen. Vergadering voor langere tijd, vooral zonder de juiste houding, fatigues van de spieren en comprimeert de bloedvaten die verantwoordelijk zijn voor het verstrekken van de spieren met bloed. Als u een aanzienlijke hoeveelheid tijd moet besteden zittend op het werk of thuis, vaak veranderen van de posities en gebruik van een ergonomische stoel.

Stap 1

Het kopen van een stoel met een comfortabel zitkussen die u toelaat om gemakkelijk aanpassen van de zetel kantelen en hoogte en de hoek en hoogte van de rugleuning. De stoel moet groot genoeg zijn voor beide benen te passen comfortabel naast elkaar zonder enige druk op de zijkanten van je dijen of op de rug van je knieën.

Stap 2

Zitten met je rug in een natuurlijk rechte positie. Forceer niet uw rug in een onnatuurlijke houding zoals dit eigenlijk uw wervelkolom verkort en met verkeer interfereert. Uw rug moet niet buigen naar de voorkant van je lichaam, en moet er geen merkbare hol tussen uw onderrug en de stoel. Het centrum van je hoofd over de bovenkant van je rug in een ontspannen en iets naar voren positie. Gebruik de rugleuning van je stoel voor ondersteuning.

Stap 3

Plaats je voeten plat op de vloer of op een voetenbankje als je benen te kort om de grond raken. Vergadering met uw voeten bungelen of verscholen onder je lichaam kan beschadigen omloop aan uw lagere benen en voeten, leiden tot zwelling en spataderen aderen. Houd uw enkels zelfs met of iets voor je knieën.

Stap 4

Zit op een kussen als je stoel nog steeds te laag, is zelfs nadat u de hoogte aanpassen. Zittend op een lage stoel kan je benen te buigen in een ongezonde hoek, mengend in omloop van het bloed en veroorzaakt zwelling van het been. Het kan ook niet onnodig druk uitoefenen op uw billen en inwendige organen.

Stap 5

Rondlopen gedurende enkele minuten uit elk uur. Wandelen bevordert uw hart te pompen sneller en harder en verhoogt de bloedtoevoer naar uw ledematen. Het zal ook helpen minimaliseren bloed bundelen in je benen. Bewegen van je armen en benen rond terwijl u zit is ook gunstig voor verkeer.

Stap 6

Gebruik gepolsterde armleuningen als je je armen moet houden uitgebreid uit je lichaam gedurende een aanzienlijke tijd en steun nodig. Plaats van het vlezige gedeelte van je armen tegen de armsteun en hen rond bewegen vaak ter bevordering van de bloedstroom.

Stap 7

Vermijd overschrijding van je benen terwijl zittend als dit doorbloeding tot uw benen en voeten verminderen kan. Oversteken en je benen uncrossing zittend kunnen verspreiden druk en moedigen het pompen van bloed door de weefsels in je benen.

Wat die u nodig hebt

  • Ergonomische, verstelbare stoel
  • Voetsteun
  • Kussen

gerelateerde artikelen