Goed gedrag voor middelbare School tieners

February 28

Goed gedrag voor middelbare School tieners

De definitie van goed gedrag voor high school teens kan sterk verschillen. Wat is passend geacht varieert afhankelijk van de familie culturele waarden, religie en achtergrond. Verder, communautaire waarden en verwachtingen van de school kunnen dicteren wat wordt beschouwd als goed gedrag. Dus, is een van de uitdagingen bij het waarborgen van goed gedrag voor high school teens ervoor zorgen dat de tiener en haar ouders, leerkrachten en verzorgers de dezelfde gedrags verwachtingen hebben.

Algemene standaard voor goed gedrag

Ongeacht een familie of Gemeenschap Cultuur moet tieners compatibele met de voorschriften die zijn vastgesteld door ouders, leraren en andere gezagsdragers. Middelbare school tieners moeten ook blijk geven van basiseerbied voor hun leeftijdgenoten en de personen die ze in de Gemeenschap ontmoeten. Hoewel er ontwikkelingsachterstand normale voor tieners om te proberen om te buigen van sommige regels, respect voor sociale normen in een waarmerk van goed gedrag.

Onderwijzen goed gedrag

Gezinnen spelen een grote rol in het helpen van de tieners van de middelbare school leren goed gedrag. Door modellering passende interacties, kunnen ouders helpen hun jongeren ontwikkelen een duidelijk gevoel van wat passend is en wat onaanvaardbaar is. Sinds middelbare school tieners veel van hun tijd met hun collega's besteden kunnen, ouders moeten bereid zijn adres ongepast gedrag dat hun tienerjaren in sociale instellingen halen — bijvoorbeeld, met behulp van ongepast taalgebruik of pesten jongere broers en zussen.

Realistische verwachtingen

Omdat middelbare school tieners een ontwikkelingstoxiciteit moeten stellen van hun eigen identiteit en grenzen aftasten hebben, is het over het algemeen normaal voor jongeren om te laten zien wat ongepast gedrag. Met andere woorden, verwacht van de perfectie van een middelbare school tiener is onrealistisch. Vaststelling van duidelijke verwachtingen en grenzen en handhaving van de regels voor het schenden van deze normen van gedrag is echter nog steeds nodig.

Aanpakken van ongepast gedrag

Als een middelbare school tiener ongepast zich gedraagt, is het belangrijk dat ouders niet alleen volgen via over gevolgen voor de ongepast gedrag, maar ook uitleggen waarom het kind acties waren ongepast, schadelijk of gevaarlijk, verklaart de School of Education aan de Brigham Young University. Hoewel high school tieners op een volwassene-achtige manier handelen kunnen, hebben ze niet de cognitieve of moreel redeneren vaardigheden als volwassenen, zodat ze kunnen niet volledig begrijpen waarom ouders en gezagsdragers bepaalde verwachtingen voor gedrag stellen.

Externe assistentie

Hoewel ouders en leraren belangrijke spelers zijn in het onderwijzen van goed gedrag, kunnen soms gezinnen profiteren van de hulp van buitenaf. Als een tiener met manieren worstelt, kan een cursus etiquette voordelig zijn. Voor middelbare school kinderen en jongeren die problemen hebben met het handhaven van de juiste persoonlijke grenzen of strijd met sociale interacties, kan een steungroep of individuele begeleiding helpen. Ouders moeten overwegen dergelijke bijstand als een kans voor groei in plaats van een straf te presenteren. Dit zal de tiener typisch ontvankelijker aan ontvangen diensten maken.


gerelateerde artikelen