Campings in de buurt van Gastonia (North Carolina)

February 19

Staat parken en particuliere campings binnen een korte rit van Gastonia (North Carolina), bieden een allegaartje van voorzieningen en activiteiten. Wandelroutes sluit staat parken in twee staten en kwartsiet kliffen trekken bergbeklimmers. Staatspark campings in Noord-Carolina hebben minder faciliteiten dan hun commerciële neven, en kampeerders kunnen een meer rustiek ervaring verwachten. Maar privé campings in de buurt van Gastonia functies niet gevonden in een typische RV park.

Crowders Mountain State Park

Wandelroutes in Crowders Mountain State Park, 9 mijl ten zuidwesten volg van Gastonia, vallei vloeren, parallelle bergbeken en bergruggen. Het kwartsiet kliffen en de pieken van het park teken bergbeklimmers en boulderers, en een klein meertje voorziet een plek plat water peddelen. Het state park heeft een wandeling-in Camping met ruime plaatsen bereikt door een 1-mijl lopen door het bos. Sites hebben een picknicktafel, tent pad en barbecue. Een groep-camping heeft zes sites die geschikt voor groepen van maximaal 15. Zowel camping gebieden hebben drinkbaar water en pit toiletten.

Hounds Gateway Camping

Elf mijl ten westen van Gastonia, heeft Hounds Gateway camping een on-site, 400-voet zip line, volleybalvelden, een speeltuin en hoefijzer kuilen. De camping rekent een vergoeding voor elk van de 43 sites, ongeacht de apparatuur. Sites hebben water, riolering en elektriciteit, en tenten zijn welkom op alle sites. In 2012 geopend, was de camping een work in progress ten tijde van publicatie, met plannen voor een zwembad of luie rivier en een openlucht theater.

Kings Mountain State Park

Kings Mountain State Park, 16 mijl ten zuidwesten van Gastonia in Blacksburg (South Carolina), ligt naast Kings Mountain National militaire Park, site van een grote slag van de revolutionaire oorlog. Het park de 65 hectare Lake York heeft een lancering voor kano's en kajaks, en bank visserij is toegestaan op het park kleiner Lake Crawford. Een wandelroute verbindt de militaire park, de state park en Crowders Mountain State Park. De meeste van de sites op het park camping, open voor zowel tent kampeerders en RVs, hebben water en elektrische aansluitingen. Tien tent sites hebben geen aansluitingen, maar delen een kraan water. De camping heeft moderne badhuizen, en een verblijf van twee nachten is vereist.

Carowinds

Als u liever uw spanning door de mens veroorzaakte in plaats van natuurlijke, heeft attractiepark Carowinds ten zuiden van Charlotte een luxe RV park met sites voor tenten, RVs en pop-aanhangwagens. Het pretpark is een stalen achtbaan met vier 360-graden-loops, een omgekeerde achtbaan en een houten achtbaan gefactureerd als enige in de wereld te steken een lijn staat. Een gratis pendeldienst vervoert campers naar het park 25 mijl ten zuidoosten van Gastonia. De camping heeft een zwembad en zand volleybalveld, moderne badhuizen en een camping winkel.


gerelateerde artikelen