Activiteiten voor een 2-maand-oude

November 20

Activiteiten voor een 2-maand-oude

Uw 2-maand-oude baby gemiddeld ongeveer 13 uren van slaap en Dommelen tijd tijdens een periode van 24 uur per dag, volgens KidsHealth, maar de behoeften van uw baby meer dan slapen tijdens deze belangrijke periode van ontwikkeling. Kinderen op deze leeftijd doorgaans voor 4 tot 5 uur slapen en dan wakker voor de menselijke voeding, maar deze wakker periode biedt ook een tijd om uw baby's fysieke, emotionele en intellectuele groei te stimuleren. De tijd ook kunt u bij uw kind om vroegtijdige sociale vaardigheden.

Cognitieve activiteiten

Activiteiten voor een 2-maand-oude

Kinderarts Jamie Loehr, M.D., raadt zitten met je baby en hem in prentenboeken beelden tonen. Kies boeken met eenvoudige beelden met contrasterende heldere kleuren. Praat met uw baby overdag. Aanmoedigen van uw kind om te interageren met zijn omgeving door opknoping een speelgoed boven zijn wieg of speeltoestellen. Gebruik een onbreekbare spiegel in het spel te laten zien van zijn imago van uw baby. Selecteer speelgoed voor uw kind die gebruikmaken van verschillende geluiden en geluiden te helpen bouwen aan zijn nieuwsgierigheid.

Fysieke uitdagingen

Activiteiten voor een 2-maand-oude

Geef uw 2-maand oude buik tijd meerdere malen per dag. De maart van dubbeltjes stimuleert ouders om te zetten van een baby op zijn buik en prop zijn hoofd om te voorkomen dat verstikking. Tummy tijd ontwikkelt de spieren in uw kind nek, armen en schouders. Kies opknoping van speelgoed voor de wieg of kinderbox die functie kleurrijke stukken die naar belangstelling van uw kind. Interessante speelgoed stimuleren uw baby te fysiek bereiken voor het speelgoed--deze actie tonen spieren en helpt hem ontwikkelen van soepele bewegingen.

Emotionele Play

Activiteiten voor een 2-maand-oude

Glimlach voor uw baby en hem te glimlachen terug toen hij coos aanmoedigen. Model overdreven gezichtsuitdrukkingen verrassing of vreugde te geven en en geef uw kind een grote glimlach te tonen uw plezier wanneer goede dingen gebeuren. Uw blij gezicht toont aan uw baby het gebruik van gezichtsuitdrukkingen in soortgelijke situaties. Geef uw 2-maand oude veel knuffels uw om liefde te tonen en te tonen hoe te tonen affectie. Het National Center for baby's, peuters en Families vertelt ouders dat het onmogelijk is om een 2-maand oude verwennen door het geven van te veel genegenheid.

Invoering van socialisatie

Praat met uw baby in rustgevende tinten vaak tijdens perioden wakker, en hem kennismaken met gasten een bezoek aan uw huis. Neem baby bezoek van familieleden en vrienden, maar rustige plaatsen waar je baby niet zal worden gealarmeerd door luid of plotselinge geluiden selecteren. Moedig je kind Houd uw vinger en geef uw kind een zachte terug en been wrijven om te ontspannen. Massage helpt uw kind te leren om controle van de emoties en geeft ouders en baby een moment om bond en sluit, volgens de Oregon Health en Science University Center for Women's Health. De health center raadt massage als een manier voor ouders om te leren lezen van baby's behoeften en speciale signalen dat signaal problemen of ongemak.


gerelateerde artikelen