Wat zijn de voordelen van yoghurt & honing?

August 27

Wat zijn de voordelen van yoghurt & honing?

Overzicht

Er is een heleboel informatie over de gezondheidsvoordelen van zowel honing en yoghurt afzonderlijk. Maar wat gebeurt er wanneer u deze twee heilzame voedingsmiddelen combineren? Deze voedingsmiddelen hebben voordelen afzonderlijk en in combinatie, de twee kunnen samenwerken voor de gezondheid.

Honing: Gebruik en de voordelen voor de gezondheid van de

Wat zijn de voordelen van yoghurt & honing?

Honing heeft lang een verscheidenheid van toepassingen anders dan als een zoetstof. Voordat antibiotica werden ontdekt, werden honing antibacteriële eigenschappen topisch gebruikt voor de behandeling van snij- en brandwonden, volgens de website van de voordelen van honing. Het is ook gebruikt als een repressieve hoest en als een gezichtsmasker. Die teruggaat tot de vroege Olympische, is honing een top eten van keuze voor een pre workout of pre race snack. Moeders weten echter dat het is gevaarlijk om hun kinderen onder de leeftijd van 1 honing uit angst voor botulisme te geven. Bestaat voornamelijk uit suiker en bevat honing een kleine hoeveelheid eiwit samen met kleine hoeveelheden van folaat, vitamine C en andere essentiële vitaminen. Echter, de belangrijkste voedingswaarde van honing komt uit de mineralen die het bevat. Volgens de voeding gegevens beschikbaar voor honing bevat gewoon een ounce bijna 14 procent van uw dagelijkse aanbeveling van mangaan en 8 procent van ijzer, gebaseerd op een dagelijks dieet van 2000 calorieën. Dit zijn enkele van de essentiële mineralen die je lichaam nodig heeft om te weren off ziekte en om goed te functioneren.

Yoghurt: Gebruik en voordelen voor de gezondheid

Wat zijn de voordelen van yoghurt & honing?

Yoghurt is al lang bekend om de spijsvertering, zegt het "American Journal of Clinical Nutrition." Vele studies over de voordelen voor het gastro-intestinaal stelsel ten opzichte van de consumptie van yoghurt hebben verricht voor zowel mens als dier. Sommige studies tonen positieve effecten van yoghurt op bepaalde gastro-intestinale problemen, zoals obstipatie, darmkanker en inflammatoire darmziekte.

Voordelen van een combinatie van honing en yoghurt

Wat zijn de voordelen van yoghurt & honing?

Er is geen twijfel dat zowel honing en yoghurt alleen een scala aan voordelen voor de gezondheid, maar hoe zit het met de combinatie van de twee bieden? In combinatie, kunnen hun voedingswaarde en andere voordelen worden verhoogd. De inhoud van de hoge glucose van honing in combinatie met een eiwitbron is een optimale keuze zelfs vandaag voor uithoudingsvermogen, krachttraining en spierherstel. Ook yoghurt en honing als voedend snack met mate kan een lage calorie, nutriënt-dichte voedsel bieden een ideaal evenwicht tussen koolhydraten en eiwitten. In de voedselkwaliiteit inhoud van honing mengen met de aminozuren in yoghurt, zal u steun van uw lichaam bij de verwezenlijking van de ideale spijsvertering. Dit zal op zijn beurt helpen alle systemen van je lichaam werken samen voor een optimale gezondheid.


gerelateerde artikelen