Oefeningen voor het bijsnijden van de duim van je benen

September 5

Oefeningen voor het bijsnijden van de duim van je benen

Als je belangrijkste doel is het verliezen van inches, houd u vetverbranding oefeningen als uw primaire focus. Er is geen behoefte te vervelen met uw workouts, met zo veel verschillende oefeningen die u opnemen kunt om te helpen slanke beneden. Van hoge intensiteit intervaltraining tot plyometrische oefeningen duim plan die uw workout rond het juiste programma en u zal trim uit uw benen en beginnen met het zien van een slanker je in zo weinig zoals een paar weken.

Cardio als een Calorie Killer

Cardio is een van de meest effectieve vormen van lichaamsbeweging voor het branden van de lagen van vet van je benen. Het idee van plek vermindering vet uit de benen is niets meer dan een mythe. Vetverlies optreedt in een willekeurig patroon van je lichaam, afhankelijk van persoonlijke factoren zoals genetica en leeftijd-- maar er zijn een paar cardio oefeningen met name engaging op de grote spiergroepen in je benen. Jumping jacks, uitgevoerd op een helling van ten minste 2,0 en springen touw zijn enkele van de meest effectieve cardio-oefeningen voor je benen.

Geef het je allemaal

Hoge intensiteit interval-training is een krachtiger vorm van cardio-oefening, en één van de meest effectieve vormen van lichaamsbeweging voor vergieten lichaamsvet. HIIT trainingen bestaan uit korte intense perioden van maximale inspanning afgewisseld met periodes van lagere intensiteit. Probeer om slank je benen, een training van 15 rondes van 40 seconden intens tot 20 seconden minder-intensieve perioden, totaal een 15 minuten durende workout. Oefeningen zoals gewicht plaat step-ups, burpees, bergbeklimmers, wendingen en hoge knieën te richten op je benen te omvatten.

De kracht van Plyometrics

Als u bent op zoek naar oefeningen om trim naar beneden je benen, probeer plyometrics. Deze oefeningen gebruiken alleen je eigen lichaamsgewicht als weerstand in de meeste gevallen helpen om calorieën te verbranden zodat u vet te als gevolg verliezen. Te richten op je benen, omvatten plyometic oefeningen die gericht zijn op de quads, hamstrings en bilspieren, zoals hoge knieën, laterale sprongen en springen in uw training lunges.

De wonderen van gewicht opleiding

Hoewel gewicht oefeningen niet vet zo snel als andere vormen van lichaamsbeweging, zoals cardio branden, het is nog steeds effectief in het stralen weg calorieën en geeft uw metabolisme een grote sprong-begin, zelfs lang na je training. Hoe hoger uw spier-naar-fat ratio, hoe hoger je metabolisme. Weerstand oefeningen bepaald zoals squats en lunges, step-ups, deadlifts, been persen helpen u vet verbranden en het opbouwen van spieren op hetzelfde moment, waardoor je met een slanker, meer lichaamsbouw algemeen.


gerelateerde artikelen