Verkleuring van de huid op het voorhoofd

March 17

Verkleuring van de huid op het voorhoofd

Verkleuringen op het voorhoofd zijn niet ongebruikelijk. In feite, is het waarschijnlijk dat u zal ontwikkelen op een bepaald punt in je leven, hetzij als een tijdelijke verkleuring veroorzaakt door blootstelling aan de zon, of door middel van een meer permanente donkerder of lichter maken van de huid. Verkleuringen kunnen worden ongemakkelijk en pijnlijk zijn voor sommige mensen, maar in de meeste gevallen zijn er manieren om ze te behandelen.

Typen

Één type van verkleuring die is tijdelijk van aard is een verdonkering als gevolg van blootstelling aan de zon. Het voorhoofd kan het ontvangen van direct zonlicht, vooral als het is ontdekt en onbeschermd, en als de blootstelling te lang leiden kan tot verbranding van de huid. Dit kan leiden tot roodheid van de huid en later donkerder als gevolg van de melanine productie. U kunt ook ontwikkelen witte schalen en schilferen van de huid zoals het geneest en beschadigde lagen werpt. Donkere vlekken kunnen ook optreden dat als sproeten of grotere vlekken van gestolde melanine, zoals moedervlekken, platte moedervlekken en ouderdomsvlekken.

Donkere plek behandelingen

Chemische peelings zijn beschikbaar voor het verwijderen van de bovenste lagen van uw huid en proberen te vervangen beschadigde pigment-producerende cellen met cellen die normaal functioneren. Het kan ook helpen om ophopingen die van nature, zoals in het geval van geboorte merken en lever vlekken. Andere huid bleken behandelingen kan soms doeltreffend zijn. Cryotherapie, dermabrasie en laser therapie zijn alle behandelingen die kunnen helpen verwijderen van sommige verkleuringen van de huid, volgens MayoClinic.com.

Zonnebrand behandelingen

Zonnebrand genezen op hun eigen, maar u kunt minimaliseren van schade aan uw huid--evenals de pijn ervaren--met sommige eenvoudige behandelingen. Eerst en vooral, beschermen uw voorhoofd tegen de zon door het dragen van een hoed en/of toepassing van zonnebrandcrème. Ook het hydrateren van de huid ten minste tweemaal per dag, die ook kan worden gedaan met een hydraterende lotion of door het toepassen van een vochtinbrengende zonnebrandcrème. Toepassing van Aloë vera gel kan ook het kalmeren van de zonnebrand, waardoor het minder pijnlijk en minder waarschijnlijk te pellen.

Overwegingen

Meeste verkleuringen zijn onschadelijk, maar er zijn enkele gevallen waar je een arts moet bezoeken. Als een verkleuring van de huid als een platte mol lijkt te wijzigen van Toon, onderzocht het door een arts om te bepalen of het mogelijk een waarschuwing teken van kanker of andere problemen. Als uw huid van overmatige blootstelling aan zonlicht blaren, kunt u ook uw huid behandeld en gereinigd.

Preventie/oplossing

Sommige soorten vlekken worden niet vermeden, zoals de ontwikkeling van lever vlekken. Maar vele soorten verkleuringen van de huid kunnen worden veroorzaakt door blootstelling aan de zon. Beperken van je voorhoofd blootstelling aan de zon door het dragen van hoeden, sjaals of andere hoofd bekledingen, en het gebruik van zonnebrandcrème te beschermen wanneer je hoofd wordt blootgesteld, kan verminderen uw risico van beschadiging van de huid, zowel op de korte termijn als na verloop van tijd.


gerelateerde artikelen