Symptomen van Inguinal Hernia pijn van een fiets

June 30

Symptomen van Inguinal Hernia pijn van een fiets

Een hernia is een uitsteeksel van de darmen door een gat in uw buikwand. Een hernia buikvliesontsteking uw lies heet een liesbreuk. Inguinal Hernia kunnen worden veroorzaakt door een geboorte defect, of later in het leven als gevolg van de toenemende intra-abdominale druk van het tillen van zware voorwerpen, spier stammen, abdominale overgewicht, overbelasting tijdens de stoelgang en zwangerschap kunnen ontwikkelen. Hernia's zijn ingedeeld in drie typen: waterverdunbare, opgesloten of beknelde. De symptomen die optreden kunnen van een fiets zijn afhankelijk van het soort liesbreuk aanwezig.

Proever liesbreuk

Een waterverdunbare hernia is één die kan terug worden geduwd in de buik. Een bobbel in de lies of scrotum al kan dan niet aanwezig zijn, afhankelijk van de grootte van de hernia. Reduceerbaar hernia neiging om groter in omvang terwijl staand of uitpersen en kleinere terwijl liggen, volgens het Milton S. Hershey Medical Center. Sommige mensen ondervinden geen pijn, terwijl anderen ervaren druk of pijn die blijkt alleen tijdens het tillen van zware voorwerpen of overbelasting. Een branderig of "brabbels" sensatie kan ook aanwezig zijn op de site van de hernia.

Incarcerated liesbreuk

Hernia's die terug in de buik kunnen niet worden gereduceerd worden aangeduid als onherleidbare of opgesloten, en zich voordoen als de darmen is in het lieskanaal gevangen. Je ziet vaak een duidelijke bobbel in de lies terwijl zowel staand als liggend. Incarcerated hernia kunnen leiden tot verstopping van de darm, wat zich als Lies pijn, misselijkheid en braken manifesteert. Een gedetineerde hernia is een gevaarlijke aandoening, dus als u vermoedt dat je hebt, Raadpleeg een arts onmiddellijk.

Beknelde liesbreuk

Wanneer de bloedtoevoer naar een gedetineerde hernia wordt afgesneden voor enige tijd, het gedeelte van de darmen die is gevangen in de lies sterft--wordt dit genoemd een beknelde liesbreuk. Beknelde hernia symptomen omvatten een verslechterende pijn die wordt geleverd op plotseling, koorts, snelle hartslag en een rode tot paarse verkleuring van de hernia.

Waarschuwing

Maak een afspraak met uw zorgaanbieder als u merkt dat pijn of een verdikking in uw lies of het scrotum. Hoewel operatie niet nodig voor waterverdunbare hernia is, kiezen veel mensen om hen operatief hersteld om te voorkomen van het risico van wurging te hebben. Onmiddellijk chirurgisch herstel, is echter vereist voor opgesloten en beknelde hernia. Medische hulp inroepen onmiddellijk als u symptomen van één van beide één van deze voorwaarden.


gerelateerde artikelen