Disney Cruises voor tieners

October 24

Disney Cruises voor tieners

De Disney Cruise Line is geschikt voor ieder lid van de familie--zelfs van tieners die denken dat ze too cool voor Mickey en Minnie. Hoewel zeker bekend om haar bekroonde Kinder gebieden aan boord, heeft Disney ruimten die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de unieke entertainment voor tieners. De vier paradepaardjes van dit luxe cruise lijn--de Disney Wonder, Magic, droom en fantasie--speciale functiegebieden, activiteiten en zelfs excursies alleen voor tiener reizigers.

Dit is een alleen-tieners ruimten

Wanneer tieners wil een pauze van familie samenzijn, de tiener clubs aan boord de Disney Cruise Line bieden een veilige, leuke en boeiende ruimte voor tieners als tieners. Jongere tieners en tweens, leeftijd 11 tot en met 14 jaar oud, hangen aan rand. Oudere tieners, doorbrengen leeftijden 14 tot en met 17, tijd in Vibe. Al de kenmerken van elke club enigszins afhankelijk van het schip variëren, elke club wordt begeleid en georganiseerde activiteiten voor kinderen en jongeren biedt.

Chill Spa

Aan boord Disney's twee nieuwste schepen, de droom van Disney en de Disney Fantasy, tieners die een beetje van rust en ontspanning nodig hebben kunnen tijd doorbrengen in de Chill-Spa. Dit kuuroord is gewijd specifiek aan reizigers leeftijden van 13 tot en met 17. Behandelingen aangeboden omvatten de Acne aanval gezicht, de hete chocolade wikkel en een magische Manicure. Spa-behandelingen zijn beschikbaar op reservering en kosten verschillen per behandeling.

Activiteiten

Tieners niet moeten worden geïsoleerd van hun families om plezier te hebben op een Disney cruise. Disney heeft aan boord aanbod zeker te behagen van ieder lid van de familie, waaronder tieners. Artistieke tieners, of degenen die willen dat ze waren artistieke, kunnen genieten van een klasse animatie voor het gezin, waar gasten leren te trekken van de populaire Disney karakters gerechtigd. Partijen, met inbegrip van de razend populaire piraten IN de Caribische dansavond dek, voorzien van hoog-energetische entertainment voor alle gasten. Kleden als een Snoever en zie uw favoriete personages uitgedost in pirate gewaad. Captain Jack Sparrow is gekend te tonen, ook. Familie karaoke, Broadway-uitzendingen en de meest creatieve zwembaden op volle zee rond de onboard activiteiten die Disney tieners en hun gezinnen biedt.

Excursies

Terwijl u kon gelukkig doorbrengen uw gehele cruise aan boord van één van Disneys schepen, de helft van het plezier van de cruise is de prachtige plaatsen u krijgen om te reizen. Disney cruises over de hele wereld met routes nemen gasten naar Alaska, Hawaï, het Caribisch gebied en zelfs Europa. Disney biedt avontuurlijke tieners verschillende alleen-tiener excursies. In Alaska, tieners kunnen toetreden tot de helikopter gletsjer Trek. In Cabo San Lucas krijgen tieners om de tiener Surfin ' Safari ervaring. Ouders en jongere broers en zussen zijn niet toegestaan, maar Disney deskundigen blijven met uw tieners elke stap van de weg. Reserveringen zijn vereist voor alle excursies. Excursies en prijzen verschillen per seizoen.


gerelateerde artikelen