Vette Fruit

October 22

Vette Fruit

De meeste vruchten bevatten geen vet of zeer kleine hoeveelheden vetten. Geen vruchten bevatten cholesterol en zelfs vet-bevattende fruit passen in een gezonde voeding. Je moet proberen om ten minste negen porties, of ongeveer 4½ kopjes, groenten en fruit, iedere dag, volgens de Harvard School of Public Health.

Avocado

De avocado onderscheidt zich onder de groenten voor het koolhydraatarme en suikergehalte en zijn hoger vetgehalte. Een portie ½-cup cubed avocado bevat 120 calorieën, met inbegrip van 100 calorieën uit vet. Deze portie bevat 11 g vet, met inbegrip van slechts 1.5 gram verzadigd vet. Onverzadigde vetten zoals die gevonden in avocado's administratief dient te verwerken voor de meeste van uw inname van vet. Een portie ½-cup cubed avocado bevat alleen 6 g koolhydraten, met inbegrip van 5 g voedingsvezels en geen suiker. Voedingsvezels geeft een gevoel van volheid met minder calorieën en speelt een essentiële rol in gezonde spijsvertering. Deze portie avocado biedt ook 1 g eiwit, 10 procent van uw aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C en 2 procent van uw aanbevolen dagelijkse ijzer- en vitamine A-inname.

Passievruchten

De passievrucht, een donkere paarse tropische fruit vergelijkbaar met een granaatappel, 110 calorieën per portie van 118 g, met inbegrip van 5 calorieën uit vet bevat. Deze vrucht bevat slechts 1 g van vet en geen verzadigd vet. Passion fruit biedt een uitstekende bron van voedingsvezels. Een enkele portie bevat 28 g koolhydraten, met inbegrip van 12 g voedingsvezels en 13 g suiker. Deze dienst biedt ook 30% van de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine A, 60 procent van je dagelijkse vitamine C-inname en 10 procent van je dagelijkse inname van ijzer.

Kiwi Fruit

Een portie voor twee middelgrote Kiwi bevat 90 calorieën, met inbegrip van 10 calorieën uit vet. Deze portie bevat slechts 1 g vet en geen verzadigd vet. Kiwi's biedt een uitstekende bron van kalium, met 450 mg per portie, en vitamine C, met 240 procent van uw aanbevolen dagelijkse inname per portie. Een portie Kiwi heeft 20 g koolhydraten, met inbegrip van 4 g, voedingsvezels en 13 g suiker.

De voordelen van de gezondheid van de vruchten

Diëten rijk aan groenten en fruit kunnen uw bloeddruk verlagen, verbeteren van de spijsvertering, u helpen bepalen uw bloedsuiker en de eetlust, en verminderen uw risico van hartaanval, slag en sommige vormen van kanker, volgens de Harvard School of Public Health. Voldoende fruit inname helpt ook om gezonde visie behouden en voorkomen van cataract en maculadegeneratie.


gerelateerde artikelen