Toepassingen voor Puimsteen Rock

February 10

Toepassingen voor Puimsteen Rock

Overzicht

Puimsteen rock is een igneous steen die uit afgekoeld en gehard lava vormt. De puimsteen rock is geclassificeerd als een glas, want het bevat geen kristalstructuur of minerale kwaliteiten. De rots bevat kleine gasbellen, waardoor het lichtgewicht en geschikt voor een drijvend op het water. Puimsteen rock is beschikbaar over de hele wereld en gebruikt voor allerlei doeleinden.

Bouw en landschap

Volgens mineralen Zone, is puimsteen rock gebruikt sinds de Romeinse tijd om te helpen bouwen structuren en gebouwen. Het mineraal Information Institute meldt dat driekwart van de jaarlijkse gebruik van puimsteen rock wordt gebruikt voor de bouw. Puimsteen rock wordt gebruikt voor decoratieve en modelleren doeleinden--het is minder duur dan hand-cut rock. Het wordt gebruikt als additief te maken van lichtgewicht cement en beton, helpt om glad beton, is bestand tegen barre weersomstandigheden en draagt bij tot de cement gepolijste uiterlijk.

Persoonlijke verzorging

Puimsteen gesteenten zijn natuurlijke exfoliërende die scrub weg dode huidcellen en gladde geruwd of lichaamsdelen verhardt. Puimsteen rotsen worden vaak gebruikt op hielen tijdens voetbaden of voeten behandeling. Puimsteen rotsen zijn goedkoop, duurzaam en gemakkelijk gezuiverde--één kan worden gebruikt door verschillende mensen als ze goed zijn schoongemaakt. Grond puimsteen rock fungeert als een huid exfoliator in sommige gezichts- en scrubs. Toevoegen van puimsteen rock bij de hand vermindert zeep en scrubs de hoeveelheid extra chemische stoffen die vaak worden toegevoegd aan de schoonmakers vlekken, vet of vuil te verwijderen.

Huishoudelijke reinigingsmiddelen

Puimsteen rotsen zijn grond in poedervorm formulier en vervolgens toegevoegd aan reinigingsproducten bijdragen tot het scheppen van een gepolijste uiterlijk te verbeteren schoonmaken. In de poedervorm vorm en als een ingrediënt in reinigingsmiddelen, biedt puimsteen schoonmakers met de voordelen van schuren zonder krassen oppervlakken. Puimsteen poeder is toegevoegd aan producten die worden gebruikt voor het schoonmaken van de afwerking van glas, metaal en kunststoffen.

Steen wassen Jeans

Puimsteen rotsen kunnen worden gebruikt in jean productie om de broek een verschoten en versleten. Wanneer puimsteen rotsen zijn toegevoegd aan het wassen cycli met de jeans, verwijderen zij een laag van de jeans, exposing sommige van haar witte draden. Steen wassen jeans met puimsteen rotsen is tijdrovend--duurt meerdere wasbeurten totdat de jeans het gewenste uiterlijk bereiken. Puimsteen rotsen verminderen bovendien de duurzaamheid van de broek terwijl de productie van de resultaten die niet uniform of consistent. Vanwege de grote hoeveelheid water moet steen wassen jeans met puimsteen rotsen en de onvoorspelbaarheid van het bedrag van schuren, veel jean bedrijven zijn met behulp van bereide enzymen maken dezelfde uitstraling.


gerelateerde artikelen