Indoor Skydiving in Raeford (North Carolina)

April 20

Indoor Skydiving in Raeford (North Carolina)

Met indoor skydiving u de rush van vrije val door de ruimte op 120 mijl per uur krijgen — maar het angstaanjagend vooruitzicht van uw parachute openen niet voorkomen. Voor een fractie van de kosten en de tijd die het duurt om te orkestreren van een sprong uit een echte vliegtuig, kunt u de ervaring binnenshuis op Paraclete XP SkyVenture (paracletexp.com) in de Amerikaanse staat North Carolina, en Raeford simuleren.

Windtunnel

Zogenaamde indoor skydiving begon als een trainingsinrichting voor het leger en uitgegroeid tot vermaak voor de massa's. Een verticale windtunnel blaast lucht van onderaf snelheden snel genoeg te houden mensen drijven.

SkyVenture zegt dat de windtunnel is niet een simulator omdat deelnemers "eigenlijk vliegt," maar niet in de hemel. Er bestaat geen experience nodig, en kan bijna iedereen het doen. Zwangere vrouwen, kinderen jonger dan 2 jaar en mensen die gewicht van meer dan 250 pond, dragen een cast, gezondheidsproblemen lijden of staan onder invloed van drugs of alcohol zijn niet toegestaan om deel te nemen.

Veiligheid eerst

Uw ervaring begint met het kijken naar een ondersteuning en veiligheid video en instructies ontvangen. Vervolgens zal SkyVenture je outfit met de benodigde apparatuur. Elke persoon in de groep krijgt twee bochten vliegen, elke één minuut. Dit komt overeen met ongeveer twee skydives van 13.000 voeten. Kan je het solo, of, als u een groep of partij hebt, kunt u een paar dollar. Als u wilt om uw vrienden, heeft SkyVenture verschillende soorten partij pakketten, met inbegrip van een corporate uitje. Het bedrijf strips alle duiken en u kopieën kunt kopen.

Eerst duikers krijgen coupons om te keren, en herhaal duikers langere vliegen tijden kunnen boeken. Na uw eerste vlucht krijg je een plan, waarin uw verwachte progressie voor toekomstige duiken.

Lidmaatschappen

Als je krijgen verslaafd aan de ervaring, verkoopt SkyVenture een paar verschillende lidmaatschap pakketten. Check de website voor de prijzen en regels.

Kinderen die houden van de sensatie van het evenwicht op de wind kunnen lid worden van de Jeugdliga, een programma dat parachutespringen specificaties leert. Programmaleden betalen een maandelijkse vergoeding en eenmaal-per-week sessies bij te wonen. Samen vliegen in groepen is één van de vaardigheden die kinderen in dit programma leren.

SkyVenture is zeven dagen per week geopend, en voor uw eerste vlucht moet je er 45 minuten te vroeg. Herhaal folders kunnen er 30 minuten te vroeg komen.

Andere locaties

SkyVenture heeft ook vestigingen in New Hampshire, Montreal, Orlando, Austin, Colorado, Utah, Arizona, Hollywood, San Francisco, Seattle en Perris, Californië, en het bedrijf heeft plannen om te bouwen van een nieuwe locatie aan de National Harbor in Maryland en eventueel twee meer in het DC metro.


gerelateerde artikelen