Waarom Is het gezond om eet drie maaltijden per dag?

April 16

Eet drie maaltijden per dag lijkt zinvol, maar is het gezond? Als u wilt voelen en uw beste kijken, is het moeilijk te negeren de conflicterende claims dat hele dag begrazing of het overslaan van maaltijden is de beste manier om uw doelen te bereiken. Dit is een geval waar het gezondste te houden met traditie kan worden.

Maaltijd frequentie en gewicht

De gemiddelde Amerikaan 3,12 maaltijden per dag eet, en een drie-maaltijden-a-dag-patroon is de norm in andere geïndustrialiseerde landen. Er is geen bewijs van het haarscherpe, consistente dat elke andere maaltijd frequentie beter is. In 2011 positie staan, de International Society of Sport Nutrition gemeld dat calorieën uitspreiden over meer dan drie maaltijden niet gunstig wijzigen lichaamssamenstelling. Eten ontbijt, lunch en diner, elke dag mogelijk optimaal is voor het regelen van de eetlust en beheren voedselinname.

Streven naar optimale Calorie verdeling

Een voordeel van het eten van drie maaltijden per dag is dat u uw calorieën over uw dag, verspreiden dus je niet te hongerig tussen de maaltijden krijgt. Een andere is dat u zijn niet uw calorieën te dun verspreiden, dus je bent meer kans om te voelen tevreden na elke maaltijd. Begrazing van de hele dag kan je om losse track van calorieën, vooral als u kiest calorierijke snacks, terwijl het hebben van minder dan drie maaltijden per dag kan laat je zo hongerig dat het is moeilijk om gezonde voedingskeuzes te maken.

Maaltijd kwaliteit Versus kwantiteit van de maaltijd

Wat je eet waarschijnlijk maakt meer verschil dan hoe vaak je eet. Overslaan van maaltijden kunt u moeilijk te krijgen van de verscheidenheid van voedingsmiddelen en de voedingsstoffen die u nodig hebt voor een goede gezondheid. Als je ontbijt, lunch en diner eet, bent u waarschijnlijk kiezen voor verschillende voedsel bij elke maaltijd, verstrekken algemene verscheidenheid. Snoepen kan een goede manier om extra porties van fruit, groenten, gehele korrels en gezond eiwit toevoegen aan uw dieet, of het kan een excuus om te eten van aardappels, chips en snoep bars.

Persoonlijke experimenten

Bepalen of drie maaltijden per dag is een gezonde patroon voor u kan nemen aantal experimenten. Uw doel is om je lichaam te voorzien van constante energie gedurende de dag en om genoeg honger tussen de maaltijden dat u voelt klaar om te eten maar zijn stilstaand kundig voor rationele keuzes te maken bij de maaltijd. Als u vindt dat u ook honger tussen de maaltijden krijgt, een snack of twee terwijl het nog steeds verblijft binnen uw ideale calorie-bereik toe te voegen een betere optie voor u mogelijk.


gerelateerde artikelen