Is het een mythe dat spieren meer calorieën dan vet verbrandt?

July 3

Is het een mythe dat spieren meer calorieën dan vet verbrandt?

Een pond vet en een pond spier wegen hetzelfde, maar ze hebben verschillende energie-eisen. Spieren verbrandt meer calorieën dan vet. Mensen die meestal zwaar gespierde hebben een hoge basal metabolic rate of BMR, waardoor dat ze branden een aanzienlijk aantal calorieën, zelfs rusttoestand.

Je lichaam moet energie

Je lichaam verbrandt calorieën wanneer u beweegt, maar het moet ook energie om zelf. Bijvoorbeeld, je longen gebruiken energie wanneer je inademt, en uw hart maakt gebruik van energie te verslaan. U branden zelfs calorieën op cellulair niveau, zoals cellen groeien en reparatie zelf. De verschillende lichaamsprocessen vereisen verschillende hoeveelheden energie, zodat uw bijzondere lichaamssamenstelling is van invloed op het aantal calorieën die je verbrandt tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten.

Spieren en branden calorieën

Onderzoek toont aan dat 1 pond spier verbrandt zeven tot 10 calorieën per dag, terwijl 1 pond vet verbrandt slechts 2 tot 3 calorieën, volgens de American Council on Exercise. Het merkt op dat het verschil is enorm, niet dus verkrijgen van 3 tot 5 pond van spiermassa--de typische resultaten van een krachttraining programma dat verschillende maanden beslaat--slechts een netto-calorie effect heeft van verbranding van 15 tot 30 meer calorieën per dag.

Mannen versus vrouwen

Mannen vereist over het algemeen meer energie om hun gewicht dan vrouwen te handhaven. Deel van de reden is dat mannen meer gespierde dan vrouw. Hebben relatief meer spieren leidt tot een grotere behoefte aan energie, die leidt tot een verhoogde behoefte aan calorieën in het dieet. Echter, niet alle vrouwen en mannen hebben dezelfde fysieke kenmerken, moet u overwegen een dagelijks-calorie aanbevelingen worden ruw schat.

Uw lichaam samenstelling

Een arts kan het uitvoeren van metingen te analyseren van uw lichaam samenstelling en vervolgens de resultaten gebruiken om aan te bevelen van hoeveel calorieën je nodig hebt om te eten van elke dag. Lichaamssamenstelling tests omvatten huidplooien metingen en testen van de water-verplaatsing, die de artsen gebruiken om te bepalen hoeveel van uw lichaamsgewicht is te wijten aan lichaamsvet. Handhaving van een hoog percentage van spier en een laag percentage lichaamsvet is meestal de gezondste manier om te leven.


gerelateerde artikelen