Oefeningen voor mensen met hart-blokken

May 11

Oefeningen voor mensen met hart-blokken

Oefening met een hart-en vaatziekten, zoals een hartblok, presenteert problemen, maar u moet niet volledig voorkomen te dat het. Regelmatige lichaamsbeweging helpt bij gewichtsverlies, vermindert cholesterolgehalte, verbetert de circulatie en vermindert stress niveaus, volgens de Ohio State University Medical Center. Streven naar een medische raadpleging voorafgaand aan elk type van oefeningsprogramma beginnen na een diagnose van hartblok.

Oefening en hartslag

Oefening verhoogt de energie en zuurstof behoeften van uw spieren. Deze verhoogde behoefte veroorzaakt bloedvaten in de actieve spieren te verwijden, legt David Nieman in zijn boek "Oefening testen & recept." Hij gaat uit te leggen dat als de bloedvaten verwijden, uw hart heeft om pomp sneller en harder te handhaven van de bloeddruk door het hele lichaam. Als de intensiteit van de oefening toeneemt, moet uw hartslag te verhogen te houden met de vraag van de spieren.

Hartblok

Hartblok zorgt ervoor dat het hart te onregelmatig of langzamer dan gebruikelijk te verslaan. Deze voorwaarde kan zelfs het hart stoppen voor maximaal 20 seconden als gevolg van een storing in de elektrische signalen waardoor je hart beat, volgens de klinische kennis samenvattingen of CKS, geboden door de National Health Service van Engeland. Een hartblok beperkt uw hart kunnen efficiënt bloed door het lichaam te pompen. CKS bepaalt dat wanneer het hart niet zijn beat snel genoeg of hard genoeg toeneemt, uw organen en spieren niet de zuurstof die ze nodig hebben krijgen, mogelijk resulterend in een beroerte of hartfalen.

Beperking van de inspanning

De hoeveelheid inspanning die u tijdens het sporten gebruiken beperken. Patiënten met hartblok vaak nodig om zich te onthouden van zware cardiovasculaire activiteit waarvoor het hart te pompen alot van overtollige bloed, adviseert Dr. Maurus L. Sorg, een arts of sports medicine en huisartsgeneeskunde voor Elk Regional Health Center in Pennsylvania. Hij suggereert dat je met een hartblok, uw inspanningsniveau hieronder een 14 op een schaal van zes tot en met 20, waar zes vertegenwoordigt zeer, zeer licht werk en 20 vertegenwoordigt uw maximale inspanning moet houden. Een 14 vertegenwoordigt een inspanningsniveau dat u enigszins zwaar zou overwegen.

Gemeenschappelijke oefeningen voor mensen met een hartblok zijn wandelen, Fietsen, aerobics van het water, lichte trap klimmen en het tuinieren. Alleen uw arts kan u helpen bepalen de beste oefening niveau voor u. Vermijd alle oefeningen die zware werk vereisen of veroorzaken stam rechtstreeks op de borst, zoals push-ups of bench press, volgens Nieman. Hart-gezond voordelen vereist oefening gedurende 30 minuten op de meeste dagen van de week.

Warming-up en Cool-Down

Hartblok patiënten nodig een opwarmperiode voordat oefening en een cool down periode na het sporten om te voorkomen dat de radicale verschillen in lichaamstemperatuur, Sorg wordt uitgelegd. Een constante lichaamstemperatuur helpt voorkomen dat overdreven inspanning die de elektrische impulsen van het hart naar de storing kan veroorzaken. Sorg adviseert ook dat u niet Neem een koude douche of extreem hete douche na het sporten om verder te voorkomen dat de lichaam temperatuur verschillen.

Wanneer te stoppen

Oefening met hartblok is meestal veilig zo lang als je weet wat waarschuwingssignalen geven een storing je hartslag. Stop uitoefenen op elk gewenst moment je naar je maag, kort van adem, duizeligheid, hartkloppingen, duizeligheid, vermoeidheid of borst pijn, misselijk adviseert Sorg. Neem contact op met uw arts als deze symptomen niet is opgelost binnen vijf minuten van het stopzetten van de oefening.


gerelateerde artikelen