Lijst van Weight Watchers diepvriesproducten

May 22

Lijst van Weight Watchers diepvriesproducten

Weight Watchers is een gewichtsverlies programma dat supplementen dieetveranderingen met groep aanmoediging, hetzij bij de traditionele fractievergaderingen WeightWatchers.com. Het plan van de dieetmaaltijd maakt gebruik van een puntensysteem dat rekening houdt met de calorieën en vezels in elk voedsel en mensen eten een bepaald aantal punten per dag. Weight Watchers ontwerpt de Smart Ones bevroren voedsel te laag in punten zodat ze in het plan passen.

Ontbijt

Weight Watchers Smart Ones bevroren ontbijt broodjes omvatten en ei gerechten met aardappelen, kaas of vlees zoals ontbijt ham, spek en worst. De keuzes hebben verlaagd vet of calorieën ingrediënten zoals egg whites in plaats van eieren en Turkije spek in plaats van varkensvlees spek. Bijvoorbeeld, is de Quesadilla ontbijt heeft eiwit, Turkije spek, kaas en groenten. Een vegetarische optie is de Engelse Muffin-Sandwich met eiwit en kaas. De Cheesy Scramble met Hashbrowns afgenomen vet kaas en eiwit met hashbrowns. Het heeft 210 calorieën, 9g totale en 4g verzadigd vet, 18g koolhydraten met 3g voedingsvezels en 15g eiwit. Het heeft 70mg cholesterol, 510mg natrium en vier Weight Watchers punten.

Hoofdgerechten

Weight Watchers Smart Ones hoofdgerechten klassiekers hoofdgerechten omvatten Zweedse gehaktballetjes en lasagne. De Artisan creaties zijn pizza's en broodjes zoals vier kaas Pizza en hartige Steak en Ranch gegrilde Flatbread. Sommige van de Bistro selecties zijn kip-parmezaan, Meatloaf en langzaam geroosterd kalkoenfilet met jus en aardappelpuree. Honing Mango barbecue kip en Cranberry Turkije medaillons zijn voorbeelden van de Fruit inspiraties. Smart Ones hoofdgerechten variëren van twee punten en 140 calorieën voor de kip Santa Fe op acht punten en 390 calorieën voor de Pizza Pepperoni. De Santa Fe stijl rijst en bonen heeft zes punten, 310 calorieën, vet 7g en 3g verzadigd vet samen met 51 g koolhydraten en 4 g voedingsvezels. Het heeft 660 mg natrium- en 10g eiwitten.

Desserts

Bevroren desserts van Weight Watchers Smart Ones zijn ijs, cakes en taarten. De dienende grootte is tussen 59g en 94g en de desserts komen in pakketten met twee of drie porties. Elk dessert heeft drie of vier Weight Watchers punten. De chocolade Éclair heeft drie punten en het laagst in calorieën met 140 calorieën per éclair is. De Brownie een la Mode heeft vier punten en de meeste calorieën met 200. Andere opties zijn de Chocolate Chip Cookie Dough Sundae, Peanut Butter Cup Sundae en Key Lime Pie. De drie punt mokka Fudge Sundae heeft een chocolate cookie met minder vet mokka ijs en zachte toffee saus. Het heeft 160 calorieën, 4g vet en 15g suiker.


gerelateerde artikelen