Wat gebeurt er als ik mijn kind niet vaccineren?

April 6

Wat gebeurt er als ik mijn kind niet vaccineren?

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention zijn vermijdbare kinderziekten bij enkele van de laagste tarieven ooit, voornamelijk als gevolg van grootschalige vaccinatie-programma's. Vaccinatie wordt aanbevolen door de meeste belangrijke medische verenigingen, met inbegrip van de American Academy of Pediatrics en de American Academy of Family Physicians.

Vaccin typen

Jeugd inentingen beschermen kinderen tegen allerlei virussen en bacteriën. Inentingen beschermen tegen virale ziekten, zoals mazelen en polio, rotavirus, rubella, waterpokken. Bacteriële ziekten die vaccinatie voorkomt omvatten kinkhoest en infecties door Haemophilus influenzae Type B, waardoor bacteriële meningitis.

Bescherming van de ziekte

Hebt u niet van uw gevaccineerde kind, zal hij geen bescherming tegen de veel vermijdbare ziekten die vaccins kunnen helpen hem voorkomen. Hoewel veel van deze ziekten zeldzaam in de Verenigde Staten zijn geworden, is dit vanwege de hoge niveaus van de vaccinatie van de kinderen, geen reden om te stoppen met vaccinatie. In sommige gebieden van het land met lage vaccinatie tarieven komen kinkhoest, bof en vermijdbare ziektes terug op tarieven niet meer gezien sinds voordat vaccinaties overal verkrijgbaar zijn.

Beperkte mogelijkheden en wettelijke vereisten

De voorschriften voor verplichte vaccinatie van kinderen verschillen tussen Staten, volgens de American Journal of Public Health. De meeste staten vaccinaties nodig voordat u zich registreert een kind in de openbare school, maar sommige staten uitsluitingen voor medische, godsdienstige of levensbeschouwelijke redenen. Ouders die ervoor kiezen niet te vaccineren hun jonge geitjes ook tegenkomen situaties of omstandigheden die hun kind zal niet worden toegestaan om deel te nemen, met inbegrip van de pediatrie praktijken die dat oudere niet-gevaccineerde kinderen op het terrein weigeren om andere patiënten te beschermen tegen deze ziekten en reizen naar het buitenland met Visa vereisen immunisatie.

Bijwerkingen

Zoals alle geneesmiddelen, vaccins kunnen bijwerkingen in sommige kinderen produceren. Echter, het risico en de ernst van de bijwerkingen de neiging om te veel lager zijn dan de gevolgen van het vaccin beschermt tegen ziekten. De meerderheid van de bijwerkingen van vaccins zijn pijn, roodheid en zwelling op de injectieplaats, volgens Kids gezondheid van Nemours.

Meerdere studies hebben verzuimd te vinden van een link tussen vaccins en ernstige ziekten, zoals autisme, SIDS of multiple sclerose. Volgens het CDC werd slechts één dood eventueel geassocieerd met een reactie op een kindertijd immunisatie tussen 1990 en 1992. In tegenstelling, sterven twee van elke 1.000 kinderen die mazelen contract, samen met een op de 20 kinderen die contract difterie, twee in 10 die tetanus contract en één in 1.500 die kinkhoest contract.

Overwegingen

Niet-gevaccineerde kinderen kunnen doorgeven ziekten aangemeld bij baby's te jong om te ontvangen van de inenting en bij de 10 tot 15 procent van de kinderen die onvoldoende bescherming van het vaccin ontvangen, verklaart de CDC. Veel van deze ziekten kunnen dodelijk zijn zuigelingen, zelfs als de ouder niet-gevaccineerde kind die doorgegeven aan de ziekte overleeft.


gerelateerde artikelen