Oog oefeningen om bijziendheid

April 9

Oog oefeningen om bijziendheid

Voor decennia, hebben de oogzorg beoefenaars oog oefeningen als een manier om bijziendheid bevorderd. Echter, na zorgvuldige studie en evaluatie, ambtenaren aan de American Academy of oftalmologie gemeld in 2004 er was geen bewijs dat doe-het-oog zoals de Bates methode Oefeningen of andere oog beweging routines had geen effect op het verminderen van bijziendheid.

Visuele oefeningen

U wellicht al weet dat er legitieme vormen van visuele opleiding, zoals oefeningen gericht zijn op het verbeteren van de visie van de sport of oefeningen die helpen voor de ogen van de focus die kunnen niet op objecten samenkomen. Deze oog oefeningen ogen, evenals de visie scholing hersenletsel lijden ondergaan om te leren hoe te herstellen van de hersenen en de ogen weer profiteren.

Bent u bijziend, zijn er echter geen oog oefeningen waarmee je ogen beter te zien. Noch zijn er oefeningen die voorkomen uw bijziend conditie verslechtering dat zal van het oog.

Als u uw ogen hebben uitgeoefend en ze lijken te hebben verbeterd, meldt de American Academy of oftalmologie dat verbetering van de gezichtsscherpte na visuele opleiding niet te wijten aan enkele fysiologische verandering ten goede is. De verbetering is eerder te wijten aan het leren hoe te interpreteren onscherpe beelden, stemmingswisselingen of de wijzigingen scheuren tijdelijk werken op het oog, het maken van een kunstmatige contactlens.

Oog beweging Routines

Populaire oog beweging routines zoals de ogen in een cirkel draaien of zich te concentreren op het verplaatsen van objecten worden gepromoot voor financieel gewin of zelfs aangeboden kosteloos met de bewering dat zij de noodzaak van de bril in bijziend individuen kunnen verminderen. Een van deze oefeningen is gericht op het knipperende lichten en andere, oog-hand coördinatie oefeningen.

Wetenschappers betwisten deze claims. "The New York Times" in 2009 meldde dat onderzoek bevestigd 43 studies gedaan vóór 2005 ter afsluiting dat claims dat oog oefeningen bijziendheid verminderen ongefundeerd zijn. Alleen problemen van focus, Strabismen en convergentie oogproblemen zijn geholpen door deze oefeningen.

Bent u bijziend, kan alleen uw oogarts u helpen. Vertrouw op zijn advies, voor oogartsen zijn gelicentieerde artsen die zijn gespecialiseerd in oogaandoeningen.

Bates oefeningen

Meeste oog oefeningen voor bijziendheid zijn afgeleid van oefeningen ontwikkeld door William Bates, M.D., aan het begin van de 20e eeuw. Zijn alternatieve therapie voor bijziendheid, gebaseerd op zijn overtuiging dat de geest een grote rol gespeeld in veroorzaakt of het verbeteren van bijziendheid, heet de Bates methode.

Een Bates-oefening is lakmoesproef, die ontspant de ogen door sluiten alle licht afgeven. Dit wordt bereikt door het plaatsen van de palmen van de handen tegen de jukbeenderen. Een andere oefening is zonnen, of gesloten ogen naar de zon licht draaien terwijl het hoofd heen en weer schommelen.

Een derde Bates-oefening heet swingen, of het lichaam zachtjes heen en weer te zwaaien terwijl de ogen gericht op een vinger gehouden voor het gezicht. Eenvoudige knippert, is de vierde oefening.

De Bates-methode is niet erkend of goedgekeurd door oogartsen, de enige licentie artsen, gespecialiseerd in oogaandoeningen. Richard E. Bensinger, MD, een oogarts in het Zweeds Medical Center, in Seattle, en klinische correspondent voor de American Academy of oogheelkunde, wijst erop dat de Bates methode is gebaseerd op een anatomische denkfout die bevestigt dat externe spieren de eye's focus bepalen. In werkelijkheid heeft het oog een eigen interne mechanisme voor het scherpstellen.

Dit is waarom bent u bijziend, oog oefeningen zal niet verbeteren uw visie.


gerelateerde artikelen